Opiskelijatoiminnan ohjaaja

STEP-koulutus hakee opiskelijatoiminnan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää vuoden 2024 loppuun saakka.

Opiskelijatoiminnan ohjaajan päätehtävänä on opiskelijoiden osallisuuden, yhteisöllisyyden ja vaikuttamismahdollisuuksien sekä tutortoiminnan kehittäminen ja koordinointi yhdessä opiskelijoiden ja henkilöstön kanssa koko STEP-koulutuksessa (eri kampukset ja toimipaikat).

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva tutkinto ja työkokemus nuorten parissa.

Opiskelijatoiminnan ohjaaja on innostaja, koordinaattori ja ohjaaja. Hän vahvistaa opiskelijoiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä lisää viihtyvyyttä oppilaitoksessa. Hän kohtaa kannustavasti ja positiivisesti opiskelijoita oppilaitoksen arjessa. Tärkeänä osana opiskelijatoiminnan ohjaajan työtä on olla läsnä sekä vahvistaa opiskelijoiden vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä osallisuutta. Hän suunnittelee yhdessä opiskelijoiden kanssa aktivoivaa tekemistä oppilaitokseen ja kannustaa opiskeluun. Opiskelijatoiminnan ohjaaja voi tarpeen mukaan myös osallistua teema-aiheisten kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä opettajan ja asiantuntijoiden kanssa.

Vaikuttamistoiminnan lisäksi opiskelijatoiminnan ohjaajan vastuulla on opiskelijakuntatoiminta. Hän auttaa eri kampusten opiskelijakuntia vuosikokousten järjestämisessä sekä ohjaa opiskelijakuntaa hallitustyöskentelyssä. Lisäsi hän on mukana tapahtumien ja tempauksien järjestämisessä yhdessä opiskelijakunnan kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa huhtikuussa sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää vuoden 2024 loppuun saakka. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on sopimuspalkka. Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä? Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Ensisijainen työn tekemisen paikka on Järvenpään kampus, mutta työtä tehdään valtakunnallisesti kaikilla oppilaitoksemme paikkakunnilla.

Tehävään valitun on esitettävä rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa työskentelyä varten.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemuksesi meille heti pian. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Kirsti Panula, opiskelijapalvelupäällikkö, kirsti.panula@step.fi  p. 0447604244.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa