Kokous- ja juhlapalvelut Järvenpäässä

Kokous- ja juhlapalvelut Järvenpään kampuksella on suunniteltu palvelemaan asiakkaidemme erilaisia tilaisuuksia ja toiveita. Hyvät puitteet ja toimiva tekniikka luovat onnistuneen tilaisuuden.

Monipuoliset kokous- ja koulutustilat

Järvenpään kampuksella on mahdollisuus järjestää pienelle tai suurelle porukalle kokous, tyky-päivä, seminaari tai mihin tarpeeseen tarvitsetkaan tiloja. Voit tuoda yrityksesi tai yhdistyksesi, urheiluseurasi tai vaikka harrastusryhmäsi pois arkisista ympyröistä.

Meillä on useita kokous- ja koulutustiloja 10-65 henkilölle. Kokoustiloista löytyy av-laitteet sekä nettiyhteys. Auditorioomme mahtuu noin 130 henkeä. Tiloissamme onnistuu suurempikin seminaari!

Kysy tarjousta kokoukseen vaikka päiväksi, viikonlopuksi tai kesäaikaan viikoksi. Kokous uudessa ympäristössä tuo myös uusia ajatuksia työskentelyyn.

Tiloissamme on mahdollisuus pitää vaativiakin koulutustapahtumia, tauottaa päivää ulkoilun merkeissä ja siirtyä päivän päätteeksi rantasaunalle saunomaan, paistamaan makkaraa ja uimaan Tuusulanjärvessä. Hienolla säällä voit vaikka lähteä soutelemaan.

Tarjoamme käyttöönne

Juhlapalvelut kaikkiin tilaisuuksiin

Tilamme soveltuvat erinomaisesti juhlaviin tilaisuuksiin. Voit järjestää häät, ristiäiset, syntymäpäivät ja muut perhejuhlat tai ottaa pyöreiden vuosien vieraita vastaan, eikä silloin tarvitse kotona siivota tai tiskata. Juhlatiloihin järjestämme tarvittavan äänentoiston sekä kalustuksen asiakkaan toiveiden mukaan.

Kaikkiin tilaisuuksiin järjestyy ruokatarjoilut toiveiden ja jokaiselle sopivan hintatason mukaan. Erityisruokavalioiden tai kasvisruokailijoiden huomioiminen kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme ja suosimme mahdollisuuksien mukaan lähiruokatuottajia.

Ota yhteyttä rohkeasti, niin suunnittelemme sinulle ikimuistoiset juhlat tai kokouksen, josta puhutaan vielä pitkään.

STEP-koulutus, Järvenpää
Järvenpääntie 640
044000 Järvenpää