STEP-utbildning Nykarleby campus

Ammatillinen koulutus ruotsin kielellä missä tahansa Suomessa

Linkki STEP-utbildningin sivuostolle.

STEP-utbildning Nykarleby campus toimii Kristliga Folkhögskolanissa. Ammatillinen koulutus, joka aloitettiin vuonna 1989 kansanopistolla, on 1.1.2017 alkaen ollut osa Seurakuntaopistoa ja on nyt STEP-utbildning. Kristliga Folkhögskolan, ”Folkis” tai Kredu, kuten koulua yleisesti kutsutaan, toimii edelleen kansanopistona.

Kampuksella Uudessakaarlepyyssä eri maiden, ikäisten ja taustojen opiskelijat kohtaavat. STEP-utbildning Nykarleby campus sijaitsee kävelyetäisyydellä keskustasta kauniilla paikalla joen vieressä. Kouluun pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä pohjoisesta ja etelästä. Asuntolassamme on myös mahdollista yöpyä.

STEP-utbildning Nykarleby campus ja Helsingfors verksamhetspunkt tarjoaa ammatillista koulutusta

STEP-utbildning tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella ruotsin kielellä itsellesi ammatin tai kehittää osaamistasi missä tahansa Suomessa. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena meillä. Voit opiskella meillä ruotsin kielellä lastenohjaajaksi, nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi, perhepäivähoitajaksi, suntioksi ja hautaustoimistotyöntekijäksi.

Voit myös kehittää osaamistasi suorittamalla yhden tai useamman tutkinnon osan tai vain osia niistä meidän ammatillisissa koulutuksissamme. Olemme tottuneet kehittämään joustavat tavat opiskella, jotka sopivat juuri sinulle. Koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä ja lähiopetuksen voit suorittaa Uudessakaarlepyyssä, toimipaikallamme Helsingissä tai verkossa.

Meillä on jatkuva haku koulutuksiin. Löydät meidän koulutukset tästä.

Työelämäyhteistyö ja täydennyskoulutukset

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta koulutusaloillamme. Ota yhteyttä!

Forsbacka Sabina, aluepäällikkö
sabina.forsbacka@step.fi
tel 040 487 5316

Yhteystiedot

STEP-utbildning, Nykarleby campus

Seminaarikatu 19, 66 900 Uusikaarlepyy

Henkilöstön yhteystiedot