STEP-utbildning Nykarleby campus

Ammatillista koulutusta ruotsin kielellä missä tahansa Suomessa

Voit siirtyä suoraan ruotsinkielisille sivuillemme step-utbildning.fi

STEP-utbildning Nykarleby campus toimii Kristliga Folkhögskolanissa. Ammatillinen koulutus, joka aloitettiin vuonna 1989 kansanopistolla, on 1.1.2017 alkaen ollut osa Seurakuntaopistoa ja on nyt STEP-utbildning. Kristliga Folkhögskolan, ”Folkis” tai Kredu, kuten koulua yleisesti kutsutaan, toimii edelleen kansanopistona.

Kampuksella Uudessakaarlepyyssä eri maiden, ikäisten ja taustojen opiskelijat kohtaavat. STEP-utbildning Nykarleby campus sijaitsee kävelyetäisyydellä keskustasta kauniilla paikalla joen vieressä. Kouluun pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä pohjoisesta ja etelästä. Asuntolassamme on myös mahdollista yöpyä.

STEP-utbildning Nykarleby campus ja Helsingfors verksamhetspunkt tarjoaa ammatillista koulutusta

STEP-utbildning tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella ruotsin kielellä itsellesi ammatin tai kehittää osaamistasi missä tahansa Suomessa. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena meillä. Voit opiskella meillä ruotsin kielellä lastenohjaajaksi, nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi, perhepäivähoitajaksi, suntioksi ja hautaustoimistotyöntekijäksi.

Voit myös kehittää osaamistasi suorittamalla yhden tai useamman tutkinnon osan tai vain osia niistä meidän ammatillisissa koulutuksissamme. Olemme tottuneet kehittämään joustavat tavat opiskella, jotka sopivat juuri sinulle. Koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä ja lähiopetuksen voit suorittaa Uudessakaarlepyyssä, toimipaikallamme Helsingissä tai verkossa.

Meillä on jatkuva haku koulutuksiin. Tutustu ruotsinkielisiin koulutuksiimme.

Työelämäyhteistyö ja täydennyskoulutukset

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta koulutusaloillamme. Ota yhteyttä!

Sabina Forsbacka
regionchef Sabina.Forsbacka@step.fi +358 404875316

Yhteystiedot

STEP-utbildning, Nykarleby campus
Seminaarikatu 19, 66 900 Uusikaarlepyy

Henkilöstön yhteystiedot

KREDU – Kristliga Folkhögskolan i Nykarleby