Nykarleby

STEP-utbildning Nykarlebyn kampus sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta joen rannalla. Meillä voit opiskella ruotsin kielellä mm. lastenohjaajaksi, nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi, perhepäivähoitajaksi, suntioksi ja hautaustoimistotyöntekijäksi. Saat ammatillista koulutusta ruotsin kielellä missä tahansa Suomessa. Tervetuloa tutustumaan!

Voit siirtyä myös suoraan ruotsinkielisille sivuillemme step-utbildning.fi

Nykarlebyn kampukseen pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä pohjoisesta ja etelästä.

Meillä on tarjolla:

Ammatillinen koulutus

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuskoulutuksena. Pääset opiskelemaan ruotsiksi lastenohjaajaksi, nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi, koulu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi, perhepäivähoitajaksi, lastenohjaajaksi ja hautausurakoitsijaksi. Voit myös kehittää osaamistasi suorittamalla yhden tai useamman tutkinnon osan tai vain osia niistä ammatillisissa koulutuksissamme. Tutustu ruotsinkielisiin koulutuksiimme.

STEP-koulutus Nykarlebyn kampus ja Helsingin toimipiste tarjoavat ammatillista koulutusta ja saat mahdollisuuden opiskella ruotsinkielisen ammatin tai kehittää osaamistasi missä tahansa Suomessa. 

Rekry- ja osaamispalvelut yhteisöille ja yrityksille

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja osaamista täydentävää koulutusta koulutusaloillamme. Tutustu työelämälle tarjottaviin palveluihin ja ota yhteyttä!

Katso Nykarlebyn kampuksen koulutukset ja palvelut tämän sivun alaosasta. Kaikki STEP-koulutuksen haussa olevat ammattiopiston koulutukset löydät koulutushausta.

Kysy lisää!

Sabina Forsbacka
regionchef Sabina.Forsbacka@step.fi +358 404875316

Henkilöstön yhteystiedot
KREDU – Kristliga Folkhögskolan i Nykarleby

Yhteystiedot

STEP-utbildning, Nykarleby | Seminaarikatu 19, 66 900 Uusikaarlepyy

Tutustu ruotsinkielisiin koulutuksiimme

Koulutustarjontaamme voit tutustua verkkosivuillamme osoitteessa step-utbildning.fi

Seuraa STEP-koulutus Nykarlebytä somessa!

#haemilloinhaluat #seuraavasteppi #stepkoulutus #stepammattiopisto #stepkoulutus