Opiskelijakunta

STEP-koulutuksen opiskelijakunta

Opiskelijakunnan tehtävänä on edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa, vaikutusmahdollisuuksia ja osallistumista sekä kehittää opiskelijoiden ja koulutuksen järjestäjän välistä yhteistyötä. Opiskelijayhdistystä kuullaan ja opiskelijat voivat vaikuttaa kaikessa opiskelijan asemaa oleellisesti koskevissa päätöksissä.

STEP-koulutuksen jokainen opiskelija kuuluu opiskelijakuntaan. STEP-koulutuksen opiskelijakunnan hallitus kuitenkin koostuu seuraavasti; jokaisella kampuksella on omat kampushallitukset, joiden joukosta valitaan kaksi (2) edustajaa koko STEP-koulutuksen opiskelijakunnan hallitukseen. Näin ollen koko STEP-koulutuksen opiskelijakunnan hallituksen vahvuus on kymmenen (10) henkilöä. Kampusten opiskelijakunnat “alajaostojen” kokoonpanojen määrä vaihtelee kampuksittain.

Opiskelijakunnan hallituksesta on edustus niin STEP-koulutuksen johtokunnassa kuin Sora- toimielimessä, edellä mainittujen lisäksi kampushallitusten edustajat kuuluvat joihinkin kampuksien omiin työryhmiin kuten hyvinvointiryhmään, tms.

Haluatko sinä päästä vaikuttamaan? Tule mukaan toimintaan! Joka syksy valitaan uudet edustajat kampushallituksiin syyskokouksessa! Opiskelijakunta tarvitsee uusia aktiivisia opiskelijoita toimintaan, jotta STEP-koulutuksesta voidaan tehdä yhdessä parempi paikka!

STEP-koulutuksen opiskelijakunta 2021-2022:

Hallituksen jäsenet

Puheenjohtaja: Leo Aro (Pieksämäki)
Varapuheenjohtaja: Maria Haukilehto (Lapua)

Emma Roiha, Ruokolahti
Aatu Immonen, Pieksämäki
Jonatan Fors, Nykarleby
Herman Lassfolk , Nykarleby
Annika Åby, Lapua
avoinna, Järvenpää
Tiia Ahlholm, Kaustinen

Syksyn-21 aikana kampuksilla opiskelijakunnat muodostavat hallituksen ja sen jälkeen STEP-koulutuksen opiskelijakunnan yhteinen hallitus muodostetaan.

Mikäli olet kiinnostunut vaikuttamaan oppilaitoksen kehittämiseen ja osallistumaan opiskelijakunnan toimintaan, niin ota rohkeasti yhteyttä joko opiskelijajäseneen tai vastuuhenkilöön.

Opiskelijakunta toiminnasta vastaavat henkilökunnan edustajat

Opiskelijatoiminnan koordinaattorina toimii Ville Nordström, ville.nordstrom@step.fi, p. 040 183 8939

Kirsti Panula, opiskelijapalvelupäällikkö
Järvenpää: Pertti Haula
Kaustinen: Jaana Kiviniemi
Lapua: Johanna Ala-Kotila
Pieksämäki: Pirkko Kaartti
Ruokolahti: Antonina Bolgova
Kredu: Charlotta Lillas

Kysy lisää!

Sähköposti: opiskelijakunta@step.fi