Opiskelijakunta

STEP-koulutuksen opiskelijakunta

Opiskelijakunnan tehtävänä on edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa, vaikutusmahdollisuuksia ja osallistumista sekä kehittää opiskelijoiden ja koulutuksen järjestäjän välistä yhteistyötä. Opiskelijayhdistystä kuullaan ja opiskelijat voivat vaikuttaa kaikessa opiskelijan asemaa oleellisesti koskevissa päätöksissä.

STEP-koulutuksen jokainen opiskelija kuuluu opiskelijakuntaan. STEP-koulutuksen opiskelijakunnan hallitus koostuu seuraavasti; jokaisella kampuksella on omat kampushallitukset, joiden joukosta valitaan kaksi (2) edustajaa koko STEP-koulutuksen opiskelijakunnan hallitukseen. Näin ollen koko STEP-koulutuksen opiskelijakunnan hallituksen tavoite vahvuus on kuusitoista (16) henkilöä. Kampusten ja toimipaikkojen opiskelijakunnat “alajaostojen” kokoonpanojen määrä vaihtelee kampuksittain.

Opiskelijakunnan hallituksesta on edustus niin STEP-koulutuksen johtokunnassa kuin Sora-toimielimessä, edellä mainittujen lisäksi kampushallitusten edustajat kuuluvat joihinkin kampuksien omiin työryhmiin kuten hyvinvointiryhmään, tms.

Haluatko sinä päästä vaikuttamaan? Tule mukaan toimintaan! Joka syksy valitaan uudet edustajat kampushallituksiin syyskokouksessa! Opiskelijakunta tarvitsee uusia aktiivisia opiskelijoita toimintaan, jotta STEP-koulutuksesta voidaan tehdä yhdessä parempi paikka!

STEP-koulutuksen opiskelijatoiminnan koordinaattorina toimii Inka Finne, inka.finne@step.fi, p. 040 626 5193.

Osallistu keskusteluun ja käy vaikka tutustumassa opiskelijakunnan hallitusten teams-kanaviin liittymällä tiimiin: STEP-koulutus, opiskelijakunta

STEP-koulutuksen opiskelijakunta 2022-2023:

Kattohallitus vuodelle 2022-2023

Puheenjohtaja
Markus Orko, Helsingin toimipaikka

Varapuheenjohtaja
Nicolas Raskila, Ruokolahden kampus

Sihteeri
Milla ”Matti” Pahakorpi, Järvenpään kampus
Aada Ojala, Helsingin toimipaikka

Hallituksen jäsenet
Venny Haaranen, Järvenpään kampus
Viivi Karjalainen, Pieksämäen kampus
Nelli Tekoniemi, Lapuan kampus
Netta Nyrhilä, Lapuan kampus
Pinja Lipponen, Kuopion toimipaikka
Sini Nyyssönen, Kuopion toimipaikka

Mikäli olet kiinnostunut vaikuttamaan oppilaitoksen kehittämiseen ja osallistumaan opiskelijakunnan toimintaan, niin otathan rohkeasti yhteyttä joko opiskelijajäseneen tai vastuuhenkilöön.

Opiskelijakunta toiminnasta vastaavat henkilökunnan edustajat

Opiskelijapalvelupäällikkö, Kirsti Panula

Järvenpään kampus, Mari Kauppinen
Kaustisen kampus, Jaana Rajala
Lapuan kampus, Johanna Ala-Keturi
Pieksämäen kampus, Pirkko Kaartti
Ruokolahden kampus, Sanna Häkkinen
Helsingin toimipaikka, Johanna Honkakumpu
Kuopion toimipaikka, Mirka Anttila-Korkalainen
Nykarleby och Helsingfors, Charlotta Lillas

Kysy lisää!

Opiskelijaedustajat: etunimi.sukunimi@edu.step.fi
Henkilökunta: etunimi.sukunimi@step.fi

Osallistu keskusteluun ja käy vaikka tutustumassa opiskelijakunnan hallitusten teams-kanaviin liittymällä tiimiin: STEP-koulutus, opiskelijakunta