Lapuan kampus

Lapuan kristillinen opisto perustettiin vuonna 1914 ja se on Suomen vanhin herännäisopisto. Opisto toimi Lapuan Karhunmäen kylässä vuoteen 1988 asti, jolloin opisto muutti kokonaan uusiin tiloihin Lapuan keskustaan. 1.1.2017 alkaen Lapuan kristillinen opisto on ollut osa STEP-koulutusta.

Ammatillinen koulutus

STEP-koulutuksen Lapuan kampuksella voit opiskella itsellesi ammatin, hankkia valmiuksia jatko-opintoihin tai saada virikkeitä omaan työuraasi. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Lapuan kampus sijaitsee Lapuan keskustassa kauniilla paikalla Nurmonjoen rannalla. Vuosittain kampuksella opiskelee noin 200 opiskelijaa.  Lisäksi opistolla on monipuolista kansanopiston kurssitoimintaa.

Tällä hetkellä haussa olevat Lapuan kampuksen koulutukset löydät koulutushakua käyttäen Koulutukset-sivultamme.

Työelämäyhteistyö ja täydennyskoulutukset

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta koulutusaloillamme. Tutustu työelämälle tarjottaviin palveluihin sivustollemme ja ota yhteyttä!

Maarit Vinni, Koulutuskoordinaattori
maarit.vinni@step.fi
p. 040 541 4738

Kansanopisto

STEP-koulutuksen kansanopiston koulutustarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Koulutusten kesto vaihtelee kahdesta päivästä muutamaan kuukauteen. Koulutukset voivat olla harrastekoulutuksia tai ammatillista täydennyskoulutusta.

Suunnittelemme koulutusta myös työelämän tai järjestötoiminnan tarpeisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Meneillään olevat kurssit ja leirit löydät koulutushaun toiminnolla Koulutukset-sivultamme. Käytä hakuterminä esimerkiksi haluamaasi kampusta tai toimipaikkaa.

Lisätietoja voit kysyä

opintotoimisto.lapua@step.fi
myynti.lapua@step.fi

Kokous- ja juhlapalvelut

Kampuksillamme on monipuoliset tilat kokouksiin, seminaareihin ja erilaisiin tapahtumiin. Lapuan kampuksella järjestät onnistuneet kokoukset, koulutus- ja yritystilaisuudet, virkistyspäivät sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Lue lisää Lapuan kokous- ja juhlapalveluista ja pyydä tarjous omaan tapahtumaasi. Lue myös lisätietoa majoittumisesta kampuksen asuntolassa.

Yhteystiedot

STEP-koulutus, Lapuan kampus

Siiriläntie 11-13, 62100 Lapua,
p. (06) 433 9200, faksi (09) 433 9220

opintotoimisto.lapua@step.fi, p. (06) 433 9200

Opetushenkilöstö
Opintotoimistot
Ohjauspalvelut
Tukipalvelut