Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan STEP-koulutukseen!

Näiltä sivuilta löydät tarpeellista tietoa opiskeluun liittyen sekä palveluista, jotka toimivat opintojesi tukena. Tutustu sisältöön ja jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä opinto-toimistoon, opinto-ohjaajaan tai vastuuopettajaasi.

Kuvassa neljä opiskelijaa pitävät välituntia aulatilan lepomökissä.

Elämässä sattuu ja tapahtuu

– ja siksi kokosimme kaikki opintosuorituksesi verkkoon. Oma Opintopolku on paras tapa jakaa valitsemasi opintotiedot eteenpäin. Kirjaudu helposti sisään ja tsekkaa opintohistoriasi!

Mietitkö, miten löydät perille?

STEP-koulutuksen kampukset ovat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä ja Ruokolahdella sekä Uudessakaarlepyyssä, jossa järjestämme ruotsinkielistä ammatillista koulutusta. STEP-koulutuksella on toimipaikat myös Helsingissä, Kuopiossa ja Porissa. Lisäksi toimimme myös muilla paikkakunnilla, kuten Tampereella. Jos osoite on hukassa, löydät sen yhteystiedoista.

Työelämä oppimisympäristönä

Työelämä tulee sinulle tutuksi opintojesi aina. Lue, mitä tarkoittavat koulutussopimus tai oppisopimus, ja miten työelämässä oppimisen jaksot suunnitellaan osaksi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmaasi (HOKS).

Ammatillista koulutusta ja paljon muuta

Meillä järjestetään ammatillisten tutkintojen lisäksi paljon muutakin ajankohtaista koulutusta, lyhytkursseja ja täydennyskoulutusta, joista saatat löytää itsellesi mielenkiintoista tekemistä vaikka vapaa-ajallesi. Koko koulutustarjontamme löydät koulutushausta.

Kaikkien tutkintojemme perusteet löytyvät ePerusteet-palvelusta.

STEP-koulutus on sinua varten!

STEP-koulutus tunnettiin aiemmin Seurakuntaopistona, mutta olemme 1.9.2021 lähtien STEP-koulutus.

Lue lisää STEP-koulutuksen arvoista, strategiasta ja organisaatiosta.