Järvenpään kampus

STEP-koulutuksen Järvenpään kampus on kehittynyt monipuoliseksi palvelujen kokonaisuudeksi, jossa kohtaavat niin nuoret ja aikuiset tutkinto-opiskelijat kuin monet muut toimintaamme ja palveluihimme osallistuvat henkilöt. Kampuksen palvelut ovat käytössä ympäri vuoden, niitä rytmittää koulutuksen ajankohdat, mutta vastaavasti kesäkuukaudet tuovat uusia toimintoja ja matkailijoita. Tervetuloa tutustumaan!

Ammatillinen koulutus

Järvenpään kampuksella voit opiskella itsellesi ammatin, hankkia valmiuksia jatko-opintoihin tai saada virikkeitä omaan työuraasi. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Tällä hetkellä haussa olevat Järvenpään kampuksen koulutukset löydät koulutushakua käyttäen Koulutukset-sivultamme.

Työelämäyhteistyö ja täydennyskoulutukset

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta koulutusaloillamme. Tutustu työelämälle tarjottaviin palveluihin sivustollemme ja ota yhteyttä!

Aivelo Mirkka, aluepäällikkö
mirkka.aivelo@step.fi
p. 044 712 4970

Kurssi- ja leiritoiminta

STEP-koulutuksen mielenkiintoisista kursseista löytyy jokaiselle jotakin. Kurssien kesto vaihtelee kahdesta päivästä muutamaan kuukauteen. Aihealueita ovat mm. musiikki ja perhetyö. Kurssit voivat olla harrastekursseja tai ammatillista täydennyskoulutusta.

Suunnittelemme koulutusta myös työelämän tai järjestötoiminnan tarpeisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Meneillään olevat kurssit ja leirit löydät samalla koulutushaun toiminnolla Koulutukset-sivultamme. Lisätietoja voit kysyä mm. opintotoimistostamme.

Kokous- ja juhlapalvelut

Kampuksillamme on monipuoliset tilat kokouksiin, seminaareihin ja erilaisiin tapahtumiin. Järvenpään kampus on tunnettu kokous- ja konferenssipaikkana. Suurtapahtumien lisäksi kampuksella järjestetään erilaisia perhetilaisuuksia. Lue lisää Järvenpään kampuksen kokous- ja juhlapalveluista sekä ravintolapalveluista ja pyydä tarjous omaan tapahtumaasi. Tutustu myös kampuksen majoituspalveluihin, joita tarjoamme erityisesti kesäisin ja opiskelijoiden loma-aikoina.

Kampuksen muut toimijat

Järvenpään kampuksella toimivat myös

Järvenpään kampuksen juuret ovat pyhäkoulutyössä

STEP-koulutus on toiminut Järvenpään kampuksella vuodesta 1946 lähtien. Koulutuksen juuret ovat Suomen Pyhäkouluyhdistyksessä, joka osti nykyisen kampusalueen pyhäkouluopettajien koulutuspaikaksi jo vuonna 1936. Pyhäkoulusta on tultu pitkä matka nykypäivän STEP-koulutukseen, joka on ollut nimemme 1.9.2021 alkaen. Aiemmin meidät tunnettiin Seurakuntaopistona.

Tämän päivän STEP-koulutus tunnetaan arvotettuna hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaajana ja vahvana kumppanina ihmisläheisten alojen työyhteisöjen kehittämisessä. STEP-koulutus tarjoaa monipuolisia menetelmiä osaamisen ja luovuuden kehittämiseen.

Kampuksen kartta ja tulo-ohje

Yhteystiedot

STEP-koulutus, Järvenpää

Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää,
opintotoimisto.jarvenpaa@step.fi
p. 044 358 9052

Muut yhteystiedot
Opintotoimistot
Ohjauspalvelut
Tukipalvelut