Majoitus Järvenpäässä

Step-koulutuksen Järvenpään kampus tarjoaa majoitusta ympärivuotisesti esimerkiksi matkailijoille tai kenelle vaan majoitusta tarvitsevalle!

Majoittumista varten kampuksella on tarjolla yhden tai kahden hengen huoneita, joissa on wc ja suihku. Voit tilata majoituksen yhdeksi tai useammaksi yöksi tarpeesi mukaan. Majoitusta on talviaikaan noin 90 hengelle ja kesällä lukuvuoden päätyttyä 190 hengelle.

Kesäisin alueellamme on tapahtumien yhteydessä mahdollista majoittua myös asuntoautolla tai teltassa näille varatuilla alueillamme. Tutustu Matkaparkki-palveluumme.

Kampuksellamme on opistotasoinen majoitus, mutta linnunlauluun herääminen on takuuvarmaa, mikäli majoitut meillä keväällä tai kesällä. Läheinen Tuusulanjärvi houkuttelee aamutuimaan uimaan.

Mikäli suunnittelet juhlia, meiltä löytyy majoitusta myös juhlien vieraille. Lue lisää juhlien järjestämisestä Järvenpään kampuksella.

Hintatasoja on useita. Pyydä tarjous, niin pääsette aistimaan kulttuurihistoriallista tunnelmaa, sinä ja seurueesi.

Nyyssönen Gitta, myyntikoordinaattori
Myynti-, kokous- ja juhlapalvelu
p. +358 40 721 9293
myynti@step.fi

Kesähostelli Järvenpään kampuksella

Step-koulutuksen kesähostelli on loistava majoituspaikka niin yksittäisille matkailijoille kuin perheille ja ryhmillekin Järvenpään keskustan läheisyydessä. Tuusulanjärven rannalla sijaitsevassa hostellissa on 11 viihtyisää ja käytännöllistä kahden hengen huonetta. Kaksi kahden hengen huonetta jakavat yhteisen wc:n. Huoneisiin johtavan käytävän varrella on keittiö, kylpyhuoneet ja oleskelutila. Hostellista on lyhyt kävelymatka Järvenpään keskustan palveluihin ja kulttuurihistoriallisiin kohteisiin mm. Ainolaan, Aholaan, Suvirantaan ja Tuusulanjärven rantatien kohteisiin.

Hostellin asiakkailla on käytössä yhteisiä tiloja Matkaparkkiasiakkaiden kanssa.

Keittiön varustukseen kuuluu mm. jääkaappi, kahvinkeitin, liesi, mikroaaltouuni ja astiat. Jokaisessa huoneessa on kaksi vuodetta. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoituksen hintaan.

Majoitushinnat ja varaukset

  • 1 hh 30 €/vrk
  • 2 hh 60 €/vrk
  • 4 hh 90 €/vrk
  • 4 hh + 4 patjaa 120 €/vrk
  • alle 4-vuotiaat ilmaiseksi vieressä

Arkipäivien (ma-pe) majoitusvaraukset tulee tehdä klo 12 mennessä.
Viikonlopun (pe-ma) majoitusvaraukset tulee tehdä kyseisen viikonloppua edeltävään perjantaihin klo 12 mennessä.

Sisäänkirjautuminen

Huoneet ovat käytössä tulopäivänä klo 14.00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 10.00.

Peruutusehdot

Arkipäivien majoitusvarauksen voi kuluitta peruuttaa vielä saapumista edeltävänä päivänä klo 14 mennessä. Viikonlopun majoitusvaraukset voi kuluitta peruuttaa viikonloppua (pe-ma) edeltävään torstaihin klo 12 mennessä.

Ryhmävarauksen peruutusehdot sovitaan erikseen.

Lisäpalvelut

  • Sauna: sisäsaunat ja/tai rantasauna on hostellin asiakkaiden tilattavissa niiden varaustilanteen mukaan.
    Kysy varaustilannetta myyntipalvelusta: p. +358 40 721 9293.

Alueen aktiviteetit

  • Hiekkakenttä ulkoliikuntaan
  • Uimaranta

Noudatamme voimassa olevia hygienia- ja turvallisuussääntöjä liittyen COVID-19-tilanteeseen. THL:n ohjeet Koronavirustiedotteet matkailijoille -sivustolla

Tervetuloa virkistymään Järvenpään kampuksellemme ja nauttimaan lähialueiden kulttuurimiljööstä ja luonnonkauniista maisemista!

STEP-koulutus, Järvenpää
Järvenpääntie 640
0400 Järvenpää