Digitaalinen opiskelijakortti

Käytämme STEP-koulutuksessa digitaalista opiskelijakorttia, joka toimii Slice.fi -sovelluksella. Slice.fi on samalla opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin etuihin halki Suomen. Saat käyttöösi sekä paikalliset että valtakunnalliset opiskelijaedut, joita voit selata ja lunastaa kätevästi omalla opiskelijakorttisovelluksellasi.
Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta.

Ohje opiskelijakortin käyttöönottoon:

  1. Kirjaudu Wilmaan. Mene Wilmassa kohtaan Lomakkeet ja sieltä OPISKELIJAN OMAT TIEDOT ja anna tietojen siirtolupa Slice-opiskelijakorttia varten.
  2. Aikaisintaan tunnin kuluttua luvan antamisesta mene osoitteeseen slice.fi/upload/step ja täytä tähdellä * merkityt pakolliset tiedot, käytä koulun edu.step.fi -sähköpostiosoitettasi ja lataa valokuvasi. Muista tallentaa.
  3. Lataa Slice.fi -sovellus sovelluskaupastasi.
  4. Antamaasi koulun sähköpostiosoitteeseesi saapuu sovelluksen aktivointikoodit, joilla voi kirjautua Slice.fi sovellukseen.
  5. Kortti on valmis. Kortti on sininen tai vihreä sen mukaan, oletko oikeutettu Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennuksiin. Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja opintotoimistosta.

HUOM! Jos vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi syöttämällä oman (@edu.step.fi) sähköpostisi osoitteessa slice.fi/resetoi. Sähköpostiisi tulee linkki, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua uudet aktivointitunnukset, joilla voit kirjautua Slice-fi -sovellukseen uudelleen.

Lisätietoja Slicen paikallisista eduista: www.slice.fi sivuston paikkakuntakohtaisesta hausta.

Katso video