Työelämälle ja verkostoille

STEP-koulutus tunnetaan vahvana kumppanina ihmisläheisten alojen työyhteisöjen kehittämisessä ja työelämän tarpeisiin vastaajana. Tarjoamme monipuolisia menetelmiä osaamisen ja luovuuden kehittämiseen.

Kuvituskuva palveluista työelämälle

Henkilöstön täydennyskoulutus vahvistaa kilpailukykyänne toimialallanne!

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Haluatteko kehittää ja tehostaa toimintaanne koulutushankkeen avulla, jossa uusin tieto yhdistyy aina vahvaan käytännön osaamiseen?

Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta erityisesti varhaiskasvatuksen, lastensuojelun, terveyden ja hyvinvoinnin, erityistä tukea tarvitsevien ja johtamisen parissa työskenteleville sekä seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille ja luottamushenkilöille. Ota yhteyttä oman alueesi alue- tai asiakkuuspäällikköön tai ohjaa henkilöstöä ilmoittautumaan suoraan koulutuksiimme koulutushaun kautta.

Yhteistyö työelämän kanssa

Hyvin toimiva yhteistyö työnantajien ja työpaikkaohjaajien kanssa varmistaa, että meiltä valmistuu osaavia työntekijöitä. Haluamme olla hyvä kumppani silloin, kun tarve uusille työntekijöille ilmenee, mutta opiskelijan ottaminen työpaikalle herättää kysymyksiä. Palvelumme rekrytointivaiheessa sekä tukemme työpaikkaohjaajille ja -arvioijille on suunniteltu näihin tilanteisiin.

ViaDia ry on kouluttanut henkilöstöään yhteistyössä STEP-koulutuksen kanssa. Katso video.

Haluamme kehittyä työelämän mukana

Seuraamme ja arvoimme toimintaamme aktiivisesti, kehitämme omaa osaamistamme ja koko oppilaitosta yhteistyöhankkeiden, kumppanuuksien ja verkostojen avulla.
Palaute työnantajilta ja asiakkailtamme on meille ensiarvoisen tärkeää!

Lue lisätietoa työelämäpalautteesta

Anna palautetta toteutuneesta koulutuksesta: Yritys- ja yhteisökoulutusten asiakaspalaute

Suunnitellaan yhdessä!

Jos työyhteisöllänne on mielessä jo koulutustarve, voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella.

Jos haluat keskustella ja saada neuvoja, minkälaisen koulutuksen avulla voisimme tarpeeseenne vastata, ota yhteyttä oman alueesi yhteyshenkilöön.
Olemme työelämää varten ja mielellämme osallistumme suunnitteluun jo alkumetreiltä saakka!