Anna palautetta

Mielipiteesi on meille tärkeä

Auta meitä kehittämään yhteistyötä, koulutusta ja palveluja! Anna palautetta. Tarvitsemme ja arvostamme sinun arvioitasi.

Uusi valtakunnallinen työelämäpalautejärjestelmä on avattu. Palaute sisältää kaksi kyselyä ja ne lähetetään määräaikoina työpaikoille ja työpaikkaohjaajille.

  1. Työpaikkakysely, johon vastaa oppisopimuksen tai koulutussopimuksen tehneen työpaikan edustaja. Oppilaitokset lähettävät työpaikkakyselyn työantajille.
  2. Työpaikkaohjaajan kysely, johon vastaa opiskelijan työpaikkaohjaaja. Opetushallitus lähettää työpaikkaohjaajan kyselyn automaattisesti ohjaajan sähköpostiin ja/tai puhelimeen opiskelijan työpaikkajakson päätyttyä.

Palautetta kerätään vain tutkintokoulutukseen osallistuvien opiskelijoiden suorittamilta työpaikkajaksoilta ja se kerätään anonyyminä. Vastanneiden työpaikan edustajien ja työpaikkaohjaajien nimet eivät siis tule esiin palautteista.

Opettajat sekä muut oppilaitosten edustajat kertovat työelämäpalautteen keräämisestä työpaikan edustajille koulutus- tai oppisopimusta laadittaessa sekä työpaikkaohjaajalle opiskelijan työpaikkajakson alussa. Lisäksi työpaikkajakson lopussa he vielä muistuttavat työpaikkaohjaajaa vastattavaksi tulevasta kyselystä.

Lue lisää työelämäpalautteesta

Uusi valtakunnallinen työelämäpalautejärjestelmä on avattu.

Lisätietoja

Katja Virta
Laatupäällikkö Järvenpää Katja.Virta@step.fi +358 443590012