Ravintolapalvelut

Eri kampusten ruokalistat ja yhteystiedot löydät tältä sivulta!

Järvenpään kampus

Opiskelijaravintola Yolandan ruokalista

Järvenpään kampuksella toimii ravintola Yolanda, jota ylläpitää Arkea Oy. Jos haluat antaa palautetta ravintola Yolandalle, tässä linkki sähköiseen lomakkeeseen.

Aukioloajat

ma-to klo 7.30-17.30, pe 7.30-14.30

Lisätietoja

Viljanen Joonas, palveluesimies, p. 040 545 6066, joonas.viljanen@arkea.fi
Keittiö, p. 040 616 3323, arkea.yolanda@arkea.fi

myynti@step.fi

Lue lisää Järvenpään kokous- ja juhlapalveluista.

Kaustisen kampus

Opiskelijaravintolan ruokalista ajalle 26.-30.9.2022

Lounasaika klo 10.45-12.00

Lisätietoja

Salokannel Susanna, koulutuskoordinaattori
p. 040 132 0128
susanna.salokannel@step.fi

Lue lisää kokous- ja juhlapalveluista Kaustisella.

Lapuan kampus

Opiskelijaravintolan Ruokalista 26.-30.9.2022

Opisto tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön häiden, muistotilaisuuksien, kokouksien ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

Lisätietoja

Koski Sirpa, emäntä,
p. 040 169 9686,
sirpa.koski@kirkkopalvelut.fi

Lue lisää kokous- ja juhlapalveluista Lapualla.

Pieksämäen kampus

Opiskelijaravintola Viikunan ruokalista

Pieksämäen kampuksella toimii opiskelijaravintola Viikuna, joka tarjoaa päivittäisen kouluaterian. Viikuna toimii kaikkina viikonpäivinä ja tarjoaa aterioita aamupalasta päivälliseen. Lähiseudun asukkaat ja alueella työskentelevät ovat toivottuja vieraita lounaalle tai vaikkapa aamukahville.

Aukioloajat

klo 7.00-14.30 (pe 7.00-13.30), lounas klo 10.30-12.30 (pe 10.30-12.00)

Lisätietoja

Kiiskinen Sari, palvelupäällikkö
p. 0400 944 059
keittio@kirkkopalvelut.fi

Lue lisää kokous- ja juhlapalveluista Pieksämäellä.

Ruokolahden kampus

Ruokalista ajalle viikot 33 – 40

Hyvä palvelu ja ruoka – näistä meidät tunnetaan! Opisto onkin tunnettu erilaisten perhejuhlien pitopaikkana; meillä järjestetään vuosittain paljon syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, rippijuhlia ja häitä. Lisäksi erilaiset yritystilaisuudet ja yhdistysten vuosijuhlat erilaisine tarjoiluineen tuovat vaihtelua keittiön toimintaan.

Lounas on arkisin tarjolla klo 11.00–12.15.

Lisätietoja

Viljakainen Maarit, koulutuskoordinaattori
p. 050 300 2099
maarit.viljakainen@step.fi

Lue lisää kokous- ja juhlapalveluista Ruokolahdella.

Oiva-valvontatiedot

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. Tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin tällä sivustolla sitä mukaa, kun elintarvikeviranomaiset tekevät tarkastuksia.