Kansanopiston lyhytkurssit

STEP-kansanopiston kurssit tarjoavat sinulle hienoja mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Mielenkiintoisia kursseja esimerkiksi liikunnan, tanssin, taiteen, musiikin sekä kädentaitojen parissa on paljon. Lisäksi mukana on monia hauskoja tai hyödyllisiä kursseja, joita harva osaa edes etsiä. Lue lisää itseäsi kiinnostavista kursseista ja tule mukaan.

Kansanopisto avaa uusia maailmoja

STEP-kansanopistossa saat oppia uutta, kokea upeita elämyksiä ja voit löytää jopa aivan uuden intohimon. Laaja kurssitarjonta on täynnä mielenkiintoisia koulutuksia, joissa pääset syvemmälle jo tuttuihin juttuihin tai kurkistat aivan uusiin maailmoihin. Kurssilta voit esimerkiksi saada taidot pienkanalan perustamiseen, oppia oikean juoksutekniikan, kehittyä tanssitaituriksi tai ottaa haltuusi vaikka jazzlaulun salat. Hienoja mahdollisuuksia on paljon.

STEP-kansanopiston kurssit voivat olla perinteisiä kursseja, seminaareja tai verkostotapaamisia. Kurssien kesto vaihtelee parista päivästä useamman viikon mittaisiin koulutuksiin. Jotkin kurssit saattava pitää sisällään myös etä- tai työssäoppimisjaksoja, joten osa kursseista järjestetään yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Tutustu STEP-kansanopiston lyhytkursseihin.

List Angle down

Hyvinvointi ja terveys

Tanssi ja liikunta

Taide, musiikki ja ilmaisu

Lapsille ja nuorille

Kasvatus

Historia ja yhteiskunta

Ammatillista osaamista täydentävä koulutus

Muut kansanopistokurssit

Kaikki STEP-kansanopiston kurssit löydät koulutushausta valitsemalla koulutuksen toteuttaja-kentässä: STEP-kansanopisto.

Lisätietoja

Katja Forsström
Koulutuskoordinaattori Järvenpää katja.forsstrom@step.fi +358 404877499
Noora Turja
Opettaja Lapua Noora.Turja@step.fi +358 447411373
Topias Romo
Koulutuskoordinaattori Pieksämäki topias.romo@step.fi +358 401528966
Maarit Viljakainen
Koulutuskoordinaattori Ruokolahti maarit.viljakainen@step.fi +358 503002099