Kansanopiston lyhytkurssit

STEP-kansanopiston kurssit tarjoavat sinulle hienoja mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Mielenkiintoisia kursseja esimerkiksi liikunnan, tanssin, taiteen, musiikin sekä kädentaitojen parissa on paljon. Lisäksi mukana on monia hauskoja tai hyödyllisiä kursseja, joita harva osaa edes etsiä. Lue lisää itseäsi kiinnostavista kursseista ja tule mukaan.

Liikunta | Tanssi ja musiikki | Taide | Kädentaidot | Lapsille | Kansanopisto yllättää | Ensiapu

Kaikki STEP-kansanopiston kurssit löydät koulutushausta valitsemalla koulutuksen toteuttaja-kentässä: STEP-kansanopisto.

Kansanopisto avaa uusia maailmoja

STEP-kansanopistossa saat oppia uutta, kokea upeita elämyksiä ja voit löytää jopa aivan uuden intohimon. Laaja kurssitarjonta on täynnä mielenkiintoisia koulutuksia, joissa pääset syvemmälle jo tuttuihin juttuihin tai kurkistat aivan uusiin maailmoihin. Kurssilta voit esimerkiksi saada taidot pienkanalan perustamiseen, oppia oikean juoksutekniikan, kehittyä tanssitaituriksi tai ottaa haltuusi vaikka jazzlaulun salat. Hienoja mahdollisuuksia on paljon.

STEP-kansanopiston kurssit voivat olla perinteisiä kursseja, seminaareja tai verkostotapaamisia. Kurssien kesto vaihtelee parista päivästä useamman viikon mittaisiin koulutuksiin. Jotkin kurssit saattava pitää sisällään myös etä- tai työssäoppimisjaksoja, joten osa kursseista järjestetään yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Tutustu STEP-kansanopiston lyhytkursseihin

Liikunta

Liikunta on upeaa kaikissa muodoissaan! STEP-kansanopisto tarjoaa kiinnostavia ja vauhdikkaita kursseja sekä Järvenpäässä että Kaustisilla. Katso kurssien tarkempi sisältö koulutusten omilta sivuilta. Tervetuloa mukaan!

Tanssi ja musiikki

Sanotaan, ettei elämässä voi olla liikaa tanssia ja laulua! Olemme STEP-kansanopistossa samaa mieltä, joten tutustu Lapuan, Järvenpään, Pieksämäen ja Ruokolahden kurssitarjontaamme ja tule mukaan. Laitetaan yhdessä askelkuviot kuntoon!

Taide

STEP-kansanpisto on ollut monelle luovalle ihmiselle tärkeä inspiraation ja teknisen osaamisen lähde. Kun haluat syventää omaa visuaalista ilmaisuasi, tutustu kurssitarjontaamme ja tule mukaan tekemään taidetta!

Kädentaidot

Sykkiikö sydämesi neulomiselle tai virkkaamiselle? Tule mukaan kehittymään entistä taitavammaksi tai ottamaan uusi käsillä tekemisen taito haltuun. Oletpa sitten aloittelija tai jo ”puoliammattilainen”, kursseilla saat juuri tasollesi sopivia haasteita.

Lapsille

STEP-kansanopistosta löytyy hauskaa koulutusta myös lapsille. Viikonlopun mittaisella Kepparikurssilla treenataan mm. koulu- ja esteharjoituksia. Minibridge-kurssi on puolestaan loistava tapa aloittaa bridgeharrastus. Lue lisää ja ilmoita lapsesi mukaan! 

Kansanopisto yllättää

STEP-kansanopisto laajasta valikoimasta voit löytää yllättäviäkin mahdollisuuksia. Tutustu kiinnostaviin kursseihin ja tule mukaan kehittämään taitojasi tai omaan elämäntilanteesi tai työsi vaatimia valmiuksia.

Ensiapu

Katja Forsström
Koulutuskoordinaattori Järvenpää katja.forsstrom@step.fi +358 404877499
Susanna Salokannel
Koulutuskoordinaattori Kaustinen Susanna.Salokannel@step.fi +358 401320128
Topias Romo
Koulutuskoordinaattori Pieksämäki topias.romo@step.fi +358 401528966
Maarit Viljakainen
Koulutuskoordinaattori Ruokolahti maarit.viljakainen@step.fi +358 503002099