Kokous- ja juhlapalvelut Pieksämäellä

STEP-koulutuksen Pieksämäen kampus tarjoaa käyttöösi koulutus-, kokous- ja juhlatilat sekä laadukkaat ravintolapalvelut erilaisten ryhmien tarpeisiin. Vuokraamme myös erikokoisia luokkatiloja, auditoriota, kuntosalia ja liikuntasalia. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten meille on helppo tulla.

Kokous- ja koulutuspalvelut

Tiloissamme järjestät kätevästi seminaarin, kokouksen, työhyvinvointipäivän tai usean päivän mittaisen koulutuksen. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitaan onnistuneeseen tilaisuuteen: ajanmukaisen tekniikan, maukasta ruokaa sekä aitoa ja ammattitaitoista palvelua sekä tarvittaessa majoituksen.

Kampuksella on monipuoliset tilat

  • auditorio 280 henkilölle
  • ruokasali 160 henkilölle
  • liikuntasali
  • luentosali 50 henkilölle
  • muunneltavia kokous- ja luokkatiloja
  • kappeli
  • ulkona esiintymislava ja nuotiopaikka
  • oleskelutiloja vapaa-aikaan
  • saunatilat

Kampuksen piha-alueella on mahdollista pelata, järjestää ohjelmaa ja pitää iltanuotioita.

Juhla- ja ravintolapalvelut

Opiskelijaravintola Viikuna palvelee arkisin klo 8.30-14.30 (perjantaisin 13.30 saakka), meille voi poiketa lounaalle tai vaikkapa päiväkahville. Iltaisin ja viikonloppuisin olemme avoinna tilauksesta.

Ruokasaliimme mahtuu samanaikaisesti 160 ruokailijaa ja tiloja yhdistelemällä voimme hoitaa porrastetusti jopa 1000 hengen ruokailuja. Monipuoliset tilat tarjoavat loistavat puitteet erilaisten tapahtumien, perhejuhlien, virkistyspäivien ja saunailtojen järjestämiseen. Räätälöimme yksilölliset tarjottavat kaikkiin tilauksiin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Majoituspalvelut

Tarjoamme majoitusta esimerkiksi koulutuksiin osallistuville henkilöille, urheiluseuroille, leiriosallistujille, ryhmille ja perhejuhlia järjestäville. Opiskelija-asuntolassamme on 1-2 hengen eritasoisesti varusteltuja huoneita. WC ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Suuriin tapahtumiin on saatavilla myös luokkamajoitusta!

Ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä teille onnistunut tilaisuus!

Kiiskinen Sari, palvelupäällikkö
sari.kiiskinen@kirkkopalvelut.fi
p. 0400 944 059

Opiskelijaravintola Viikuna
puh. +358 (0)400 944 059
keittio@kirkkopalvelut.fi

Tilapalvelut
Puh.+358 (0) 40 5710094
tilapalvelut.pieksamaki@step.fi

STEP-koulutus, Pieksämäki
Huvilakatu 31
76130 Pieksämäki