Apua rekrytointiin

Työnantaja, tarvitsetko uutta, osaavaa työvoimaa tai onko edessä vaativa muutostilanne, joka vaatii osaamisen päivittämistä tai lisäämistä?

Autamme osaavan työvoiman löytämisessä kasvatus- ja ohjaus- sekä sosiaali- ja terveysalalle.  Hyödynnämme alueemme verkostoja, kuten TE-palveluita, toisia oppilaitoksia ja eri kampuspaikkakuntiemme työllisyys- ja maahanmuuttajapalveluita. Voit myös hakea taloudellista tukea palkkakustannuksiin esim. käyttämällä TE-palveluiden myöntämää palkkatukea. Palvelumme on maksutonta käyttäjälle.  

Voit tarjota työelämässä oppimisen (koulutussopimus) tai oppisopimustyöpaikan opiskelijalle. Etsimme opiskelijoistamme teidän tarpeisiinne soveltuvimman ja samalla tuemme opiskelijan ammattitaidon ja ammatillisen identiteetin kehittymistä.  

Työelämässä oppimisen kesto ja ajankohta suunnitellaan yhteistyössä teidän tarpeidenne ja opiskelijan yksilöllisen opintopolun mukaisesti.  

Muista myös mahdollisuus palkata opiskelija oppisopimuksen avulla. Oppisopimus voidaan solmia myös lyhyeksi ajaksi kerrallaan – esimerkiksi kesätöiden ajalle. 

Kysy lisää:

Yhteystiedot oman alueesi aluepäällikölle