Osaamista syventävää koulutusta hius- ja kauneudenhoitoalalle

Hius- ja kauneudenhoitoalan liiketoiminnan kehittäminen vaatii jatkuvaa oppimista uusista trendeistä ja kilpailijoista erottumista. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman koulutuksia, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi ja päivittämään osaamistasi alalla.

Koulutuksissamme käsitellään muun muassa uusimpia leikkaus- ja värjäystekniikoita, hiustenpidennysmenetelmiä sekä uusimpia kauneudenhoitotrendejä. Päivitä osaamistasi ja inspiroidu uusista mahdollisuuksista!

Maksujen suorittaminen kurssimaksuille on vaivatonta verkkokauppamme kautta. Tarjoamme kattavat maksutapavaihtoehdot, jotta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Huolellisesti suunniteltu ja laadukas koulutusinvestointi auttaa sinua menestymään alalla ja tarjoaa sinulle kilpailuetua.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta kehittää ammattitaitoasi ja erottua joukosta. Ilmoittaudu mukaan koulutuksiimme ja ota askel kohti menestyksekästä uraa hius- ja kauneudenhoitoalalla!

Microblading-koulutus – luo täydelliset kulmakarvat

Microblading-koulutus

Haluatko oppia kestomeikkausta ja suosittua microblading-tekniikkaa, jolla luot luonnollisen näköisiä kulmakarvoja? Osallistu koulutukseemme, jossa opit tekemään pigmentointeja, jotka kestävät iholla yhdestä kolmeen vuoteen ihotyypistä riippuen. Microblading-tekniikalla teet kulmat, joista on vaikea erottaa tehtyjä viiltoja oikeista karvoista, jopa läheltä katsottuna.

Kestomeikkauksen tavoitteena on luoda yksilöllisiä kestomeikkejä, jotka sopivat täydellisesti asiakkaan kasvoihin ja tuovat iloa pitkäksi aikaa. Ennen toimenpidettä suunnittelemme pigmentoinnit huolellisesti varmistaaksemme täydellisen lopputuloksen.

Koulutukseen osallistumista varten tarvitset oman mallin, jonka avulla voit harjoitella ja kehittää taitojasi käytännön työssä. Koulutuksemme sisältää kattavan aloituspakkauksen, joka mahdollistaa sinulle välittömän aloittamisen kestomeikkauksen parissa.

Liity mukaan koulutukseemme ja ota ensimmäinen askel kohti kestomeikkauksen taitoja!

Kurssin hinta 1 600 euroa (sis. alv 24%) | vähintään 5 ja enintään 20 osallistujaa

Hiustenpidennyskoulutus – lue upeita ja laadukkaita hiustenpidennyksiä 18.-19.11.2023

Kuvituskuva hiustenpidennyksistä.

Haluatko oppia luomaan kauniita ja nykyaikaisia hiustenpidennyksiä? Osallistu hiustenpidennyskoulutukseemme, jossa käymme läpi erilaiset pidennystekniikat ja harjoittelemme niitä käytännön harjoituksissa oman mallin avulla.

Koulutuksen aikana saat asiantuntevaa ohjausta ja opit toteuttamaan hiustenpidennyksiä ja -tuuhennuksia ammattitaitoisesti. Käsittelemme myös tärkeitä aiheita, kuten pidennyshiuksien oikea hoito ja huolto, jotta voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Hiustenpidennyskoulutuksemme antaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedot hiustenpidennysten toteuttamiseen. Pystyt luomaan upeita ja luonnollisen näköisiä hiustenpidennyksiä, jotka täyttävät asiakkaiden toiveet ja tarpeet.

Tämä on tilaisuutesi astua hiustenpidennysten maailmaan. Laajenna osaamistasi ja tarjoa asiakkaillesi upeita hiustenpidennyksiä, jotka korostavat heidän kauneuttaan ja lisäävät heidän itsevarmuuttaan. Liity koulutukseemme ja anna asiakkaillesi täydellinen hiustenpidennyskokemus!

Kurssin hinta 1 725 euroa (sis. alv 24%) + materiaalimaksu 200-400 euroa | vähintään 5 ja enintään 20 osallistujaa

Meikkauskoulutus – hallitse kauneusmeikin perustaidot ammattilaisena 2.-3.12.2023

Kuvituskuva meikkauskoulutus.

Kauneusmeikkauksen koulutus on erinomainen valinta kaikille kauneusalan ammattilaisille. Päivämeikit, iltameikit, kuvausmeikit, häämeikit, aikuisen naisen meikit ja trendimeikit ovat nykyään arkipäivää ympäri maailmaa. Kauneuden luominen on jatkuvaa ja ammattitaitoinen tekijä ottaa asiakkaan huomioon kokonaisvaltaisesti.

Koulutus soveltuu erinomaisesti kampaajille, kosmetologeille, kauneusalan tuotemyyjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kauneusmeikkauksen perustaidoista. Koulutuksen myötä saat vahvat perustaidot kauneusmeikin luomiseen. Opit erilaiset tekniikat, värien käytön, oikeiden tuotteiden valinnan sekä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioimisen. Koulutuksen jälkeen saatat ihmetellä, miksi et aiemmin sisällyttänyt näitä taitoja osaamiseesi.

Liity koulutukseemme ja hanki vahvat perustaidot kauneusmeikin alalla. Opi erilaisten tekniikoiden, värien ja tuotteiden käyttöä, ja opi ottamaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Koulutuksemme avulla voit kehittää itseäsi ja tarjota asiakkaillesi korkealaatuista kauneusmeikkauspalvelua. Älä missaa tilaisuutta – liity koulutukseemme ja avaa ovet upeaan maailmaan kauneuden parissa!

Kurssin hinta 980 euroa (sis. alv 24%) | vähintään 5 ja enintään 30 osallistujaa

Ripsienpidennyskoulutus – tuo ripset uudelle tasolle 7.1.2024

Kuvituskuva ripsienpidennyskoulutus.

Pidennysripset ovat erittäin suosittuja. Täydellisten ja kestävien ripsien luominen vaatii ammattitaitoa. Ripsienpidennyskoulutuksessamme opit ripsienpidennysten tekniikan ja harjoittelet sitä käytännössä oman mallin kanssa. Saat arvokkaita vinkkejä sekä klassisten ripsipidennysten että volyymiripsien tekemiseen saman päivän aikana. Jatkamalla ripsienpidennysten tekemistä syvennät osaamistasi ja siirryt kohti ripsiteknikon uraa.

Koulutuksen hintaan sisältyy kattava aloituspaketti, jossa on kaikki tarvittavat aineet ja välineet pidennysripsien tekemiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia materiaaleista – voit keskittyä oppimiseen ja taitojesi kehittämiseen.

Liity koulutukseemme ja hanki tarvittavat taidot ripsienpidennysten tekemiseen. Opettele tekniikat, harjoittele käytännössä ja kehitä taitojasi. Koulutuksemme avulla voit luoda upeita pidennysripsiä ja tarjota asiakkaillesi ammattitaitoista ja tyylikästä palvelua. Tartu tilaisuuteen ja aloita matkasi kohti menestyksekästä uraa ripsiteknikkona!

Kurssin hinta 1 600 euroa (sis. alv 24%) | vähintään 5 ja enintään 20 osallistujaa

Rakennekynsikoulutus – tuo esiin kynsitaiteilijan potentiaalisi 3.-4.2.2024

Kuvituskuva rakennekynsien huolto.

Haluatko loihtia upeat rakennekynnet asiakkaillesi? Tule koulutukseemme lisäämään ammattitaitoasi. Koulutuksesta saat valmiudet rakennekynsien tekoon geeli-akryylitekniikalla tipeillä ja muoteilla. Lisäksi opit rakennekynsien huollon ja kynsien koristelun. Vapauta sisäinen taiteilijasi ja tule mukaan oppimaan uutta ja ennennäkemätöntä. Täydellinen aloituspaketti sisältyy koulutusmaksuun.

Koulutusmateriaaliin sisältyy myös teoriamateriaali, johon perehtymällä täydennät osaamistasi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa opiskellaan geeli- ja akryylikynsien muotoilua tippi-muoteilla lauantaina ja käsitellään rakennekynsien koristelua ja huoltoa sunnuntaina.

Hanki taidot, jotka erottavat sinut joukosta ja avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin. Tule mukaan rakennekynsikoulutukseemme ja astu rohkeasti kohti kynsialan huippua!

Kurssin hinta 1 860 euroa (sis. alv 24%) | vähintään 5 ja enintään 20 osallistujaa

Hiustenpidennyskoulutus – lue upeita ja laadukkaita hiustenpidennyksiä 2.-3.3.2024

Kuvituskuva hiustenpidennyksistä.

Haluatko oppia luomaan kauniita ja laadukkaita hiustenpidennyksiä, jotka ovat aina muodissa? Osallistu hiustenpidennyskoulutukseemme, jossa käymme läpi erilaiset pidennystekniikat ja toteutamme käytännön harjoituksia mallille valitsemallasi tekniikalla.

Koulutuksen aikana opit kouluttajan ohjauksessa tekemään hiustenpidennyksiä ja -tuuhennuksia ammattitaidolla. Saat arvokasta tietoa pidennyshiusten oikeasta hoidosta ja huollosta, jotta voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Koulutuksemme antaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedon hiustenpidennysten toteuttamiseen. Voit luoda upeita ja luonnollisen näköisiä hiustenpidennyksiä, jotka täyttävät asiakkaiden toiveet ja tarpeet.

Tartu tilaisuuteen ja astu hiustenpidennysten maailmaan. Koulutuksemme avulla voit laajentaa osaamistasi ja tarjota asiakkaillesi upeita hiustenpidennyksiä, jotka tekevät heistä entistä kauniimpia ja itsevarmempia. Tule mukaan ja anna asiakkaillesi täydellinen hiustenpidennyskokemus!

Kurssin hinta 1 725 euroa (sis. alv 24%) + materiaalimaksu 200-400 euroa | vähintään 5 ja enintään 20 osallistujaa

Leikkaustekniikka 1 & 2 – hallitse taidokkaat hiustenleikkaukset 6.-7.4.2024

Koulutuksessa opit kouluttajien johdolla erilaisia leikkaustekniikoita sekä niiden yhdistämistä erilaisiin muotoihin. Hiusten leikkaaminen on luovaa työtä, jossa perustekniikoiden hallitsemisen avulla voit lisätä pieniä yksityiskohtia ja luoda uskomattoman upeita ja kauniita leikkausmalleja. Tämä uudenlainen koulutus auttaa sinua löytämään sisäisen hiustaitelijasi, ja siitä on iloa kaikille asiakkaillesi. Ota koulutukseen mukaan omat sakset ja kampa.

Kurssi 1

Leikkausjärjestykset: mistä aloitat, mihin etenet?

  • Kasvusuuntien huomioon ottaminen
  • Kampasaksi- ja konetyöskentelyä
  • Painopisteiden hahmottaminen
  • Klassisen miesten hiustenleikkauksen perusteet

Kurssi 2

Koulutuksessa käydään porrastus- ja kerrostustekniikoiden yhdistämistä modernilla ja liiketyöläheisellä tavalla. Opit ymmärtämään erilaisia hiustenleikkauksen muotoja ja niiden käyttöä liiketyössä.

Kurssin hinta 980 euroa (sis. alv 24%) | vähintään 5 ja enintään 20 osallistujaa

Kampauskoulutus (1 pv) – luo upeita ja näyttäviä kampauksia 4.-5.5.2024

Kampauskoulutuksessa tehty nutturakampaus.

Haluatko kehittää ammatillista osaamistasi kampausten tekemisessä? Osallistu kampauskoulutukseemme, joka sopii kaikille ammattilaisille, kuten maskeeraajille, meikkaajille ja kosmetologeille, jotka haluavat täydentää osaamistaan kampausten alalla.

Hiusalan ammattilaisille tämä lisää palvelutarjontaa; hiusten viimeistely on aina osa kampausta. Teemme upeita ja näyttäviä kampauksia. Leikkausten ja värjäysten lisäksi kampaukset ovat osaamista, jonka hallitsemalla luot asiakkaallesi upeita juhlakampauksia, iloa ja loistokkuutta.

Koulutuksessamme teemme upeita ja näyttäviä kampauksia, ja saat uusia inspiraatioita sekä opit kansainvälisiä tekniikoita. Tämä koulutus auttaa sinua kehittymään kampausten luomisessa ja vastaamaan asiakkaiden odotuksiin.

Kurssinhinta 735 euroa (sis. alv 24%) | vähintään 5 ja enintään 30 osallistujaa

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat pitkän uran luoneet kansainväliset ammattilaiset Marita Tuominen ja Anzelika Krenzi.

Marita Tuominen

Hius- ja kauneudenhoitoalan kouluttaja Marita Tuominen.

Anzelika Krenzi

Hius- ja kauneudenhoitoalan kouluttaja Anzelica Krenzi.

Marita Tuominen on STEP-ammattiopiston hius- ja kauneudenhoitoalan opettaja. Tuominen on pitkän kansainvälisen uran luonut hius- ja kauneudenhoitoalan kouluttaja. Hän kouluttautuu ja täydentää omaa osaamistaan maailmalla. Tuominen on iloinen ja taitava moniosaaja, joka varmasti tietää alan viimeisimmät trendit ja käytänteet.

Anzelika Krenzi toimii kansainvälisenä kouluttajana erityisesti hiustenpidennyksissä, keratiinisuoristuksissa sekä värjäystekniikoissa. Krenzi on erikoistunut Delinahair hiustenpidennyksiin maahantuojana vuodesta 2014 lähtien. Motto: Find the way to Do what You love! Be the best!  

Lisätietoa

Kurssit toteutetaan STEP-koulutuksen uusissa tiloissa 1.10.2023 alkaen. Koulutuksien ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina.

Kysy lisää!

Marita Tuominen
Opettaja Järvenpää Marita.Tuominen@step.fi +358 401616747
Katja Forsström
Koulutuskoordinaattori Järvenpää katja.forsstrom@step.fi +358 404877499
Leikkaustekniikka I ja II
6.4.2024 – 7.4.2024
Järvenpää
Palvelualat
Osaamista täydentävät koulutukset
Hakuaika päättyy
15.3.2024
Tiedot ja hakeminen
Luo upeita ja näyttäviä kampauksia!
4.5.2024 – 5.5.2024
Järvenpää
Palvelualat
Osaamista täydentävät koulutukset
Hakuaika päättyy
15.3.2024
Tiedot ja hakeminen