Jippii-kuorokurssi 2024

06.06.2024 — 09.06.2024
Hakuaika:
01.03.2024 — 12.05.2024
Pieksämäki
Vapaa-aika ja harrastustoiminta
Harrastus- ja vapaa-ajankurssit
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Hinta:

110 € torstai-sunnuntai kurssimaksu. Sisältää: ohjelman, majoituksen omilla liinavaatteilla STEP-opiston tiloissa (asuntola tai luokka) sekä ruuat: aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (torstain lounaasta sunnuntain välipalaan).

80 € Kurssimaksu ilman majoitusta. Sisältää: ohjelman, lounaan ja päiväkahvin.

0-2 vuotiaat lapset, ei kurssimaksua (opisto ei vastaa lastenhoidosta).

Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Kurssi on suunnattu kouluikäisille JIPPII-kuorolaisille ja Jippii Youth -laulajille. 

Koulutuksen kuvaus

Leiri alkaa torstaina 6.6. ilmoittautumisella läsnäolevaksi klo 10-12 ja päättyy sunnuntaina 9.6. klo 15. 

Leirin ohjelmassa on laulujen harjoittelua, solisti- ja kuoronjohtajakoulutusta, sytyttävää raamatunopetusta ja rukousta, innostavia harrastekanavia monenlaisista aiheista, kuten teatteri, kuvataide, käden taidot, bändi, tanssi, liikunta ja kuoronjohto. Leirin teemana on ”Raamattu rakkaaksi”.

Kuorolaiset tulevat leirille ryhminä oman kuoronjohtajan/ohjaajiensa kanssa. (Jippii Youth -nuoret ovat nykyisen tai entisen Jippii-kuoronsa aikuisten vastuulla.) Mukaan otetaan tarvittaessa myös ohjaajien lapsia.

Jippii-leiri suo myös hienon mahdollisuuden verkostoitua saman harrastuksen omaavien kanssa ja kokea keskinäistä yhteyttä sekä lasten että aikuisten kesken.

Leirimaksu on 110€ sekä lapsilta että aikuisilta. (0-2-vuotiaista ei peritä kurssimaksua.) Osallistumismaksu sisältää ohjelman lisäksi majoituksen ja ruokailut. Kurssimaksu ilman majoitusta on 80 €/hlö (sis. ohjelman, lounaan ja päiväkahvin).

Tervetuloa Jippii-leirille rakastumaan Raamattuun.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 12.5.2024 mennessä STEP-koulutuksen verkkokaupassa.

HUOM! Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli olet sopinut seurakunnan kanssa, että seurakunta maksaa kurssimaksusi, käyttämällä kuponkikoodia Jippii24 voit ilmoittautua maksuttomasti. Lähetämme laskun osallistumisestasi seurakuntaan. Huom! Kirjoita silti maksajan tietoihin omat yhteystietosi.

Lisätietoa:
Koulutuskoordinaattori
Topias Romo

0401528966