Ompele oma keppihevonen

19.10.2024 — 20.10.2024
Hakuaika:
11.04.2024 — 06.10.2024
Järvenpää
Vapaa-aika ja harrastustoiminta
Harrastus- ja vapaa-ajankurssit
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Koulutuksen kuvaus

Tule oppimaan kaikki keppihevosen teosta Ompele oma keppihevonen - viikonloppukurssille Järvenpäähän! Kurssi on lauantaina klo 11-16 ja sunnuntaina klo 11-16, siihen kuuluu lounas ja välipala molempina päivinä.

Voit osallistua joko yksin (jos olet vähintään 12-vuotias) tai huoltajan kanssa (jos et vielä ole 12-vuotias). Kurssilla opetellaan tekemään keppihevonen itse alusta loppuun. Tarvitset mukaasi materiaalit ja rutkasti ompelumotivaatiota!

Mukaan tarvittavat materiaalit: kangassakset, nuppineuloja, pieni ompeluneula, mittanauha, keppihevoselle kangas, lanka hepan harjaa varten sekä keppi ja täytettä. Seminan keppejä on myös myytävänä paikan päällä 10€:lla (maksetaan paikan päällä). Täytettä saa hyvin esim vanhasta tyynystä, tarkista kuitenkin että se sisältää vanua eikä vaahtomuovipaloja. Saat Seminan tekemän keppihevoskaavan kurssilta, jota voit myös käyttää jatkossa kepparien tekoon sekä arvokasta tietotaitoa ja vinkkejä kepparien ompeluun.

Kurssin vetäjänä toimii Semina, Sonja Kallioinen, 26-vuotias pitkän linjan keppihevosharrastaja. Sonja tekee itse keppihevosia ja varusteita käsityönä, järjestää erilaisia keppihevostapahtumia sekä jakaa keppihevosjuttuja netissä. Sonjaan ja hänen talliinsa, Kht Semina voit tutustua paremmin nettisivulta khtsemina.com

Lisätietoja kurssin sisällöstä ja materiaaleista: Sonja Kallioinen khtsemina@gmail.com 

Kurssin minimiosallistujamäärä tulee täyttyä, jotta se voidaan järjestää.

Hinta 
135 €, kun osallistuja on vähintään 12-vuotias ja ilmoittautuu yksin.
180 €, kun osallistuja on alle 12-vuotias ja ilmoittautuu yhdessä aikuisen kanssa.
Hintaan sisältyy molempina päivinä opetus, lounas ja välipala.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkokaupassamme on kattavat maksutapavaihtoehdot kurssimaksujen maksamiseen, esimerkiksi osamaksu.

Maksutapavaihtoehdot avautuvat sinulle viimeisessä vaiheessa, kun olet painanut ”Lähetä tilaus” -painiketta. Mikäli sinulla on kysyttävää maksamiseen liittyen, voit olla yhteydessä Paytrailin asiakaspalveluun p. 0207181830.

Mikäli tarvitset kurssin ajalle majoitusta (vain aikuisen seurassa) tiedustelut: katja.forsstrom@step.fi

Paikka 
STEP-koulutus Järvenpää, Järvenpääntie 640. G-rakennus Lastu 2. kerros, taideluokka G215.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Lisätietoa:
Koulutuskoordinaattori
Katja Forsström

+358404877499