Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla 18 op

17.09.2024 — 31.07.2025
Hakuaika:
10.06.2024 — 10.09.2024
Järvenpää (Monimuotokoulutus)
Sosiaali, terveys- ja hyvinvointiala
Osaamista täydentävät koulutukset
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Kieli: Suomi
Hinta: 430€
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Sosiaali- ja terveysalan henkilöstötyöstä ja johtamisesta kiinnostuneet ammattilaiset ja alaa opiskelevat.

Koulutuksen kuvaus

Sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen!

Oletko haaveillut henkilöstötyöstä ja johtamisesta ja tarvitset tietoa osaamisesi tueksi? Haluatko opiskella työn ohessa yliopisto-opintoja, jotka vievät kohti tavoitettasi? Tule sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnattuun koulutukseen opiskelemaan henkilöstötyötä ja johtamista joustavasti työn ohessa, kannustavan vertaisryhmän kanssa ja asiantuntevien opettajien opastuksella! 

STEP-kansanopiston ja Jyväskylän avoimen yliopiston yhteistyössä toteuttama ”Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla” -opinnot on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka tarvitsevat tietoa esihenkilötyöstä ja johtamisesta ja ovat suunnitelleet johtamisen opintoja. Opinnot suoritettuasi sinulla on mahdollisuus saada Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ilmoittautumalla suoraan näyttöihin.

Opinnot suoritetaan Jyväskylän avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti. Opinnot kartuttavat opintopisteitä, joiden avulla opiskelijan on mahdollista hakea väyläopintojen kautta tutkinnon suorittajaksi yliopistoon. Koulutukseen osallistuminen ei kuitenkaan edellytä opiskelijalta jatkosuunnitelmia tai takaa opiskelupaikkaa yliopistossa. Koulutukseen voi hakeutua myös muut sosiaali- ja terveysalan henkilöstötyöstä ja johtamisesta kiinnostuneet.

Opintojen aikana vahvistetaan opiskelutaitoja, harjoitellaan akateemista lukemista, kirjoittamista ja argumentointia sekä tutustutaan henkilöstötyön ja johtamisen teoreettisiin ja käytännöllisiin perusteisiin. Opinnoista suurin osa toteutetaan verkossa.

Aikataulu

Ryhmänohjauskerrat ja opintojen suorittaminen alkaa lähipäivällä 17.9.2024 valitsemallasi kampuksella. Seuraavat lähiopintokerrat ovat tammikuussa 2025. Aikaa opintojen suorittamiseen on 30.6.2025 saakka.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 10.9.2024.

Hinta

Koulutusmaksu on 430 euroa.

Lue lisää koulutuksesta 

Kurssin toteutuminen edellyttää riittävää määrää osallistujia.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu peruutusehtoihin

 

Lisätietoa:
Koulutuspäällikkö
Anne Hautala

0404808964
koulutussuunnittelija
Anne Luukkonen