Leivotaan hapanjuurileipää
Kenelle
Tämä kurssi on juuri sinulle, joka haluat oppia itse leipomaan hapanjuurileipää tai tarvitset uusia vinkkejä omaan tekemiseen.
Koulutuksen kuvaus
Juurileivonnassa taikinan kohottaa toimiva hapanjuuri, jossa ei käytetä teollista hiivaa. Tule paikalle, sinulle on kaikki tarvikkeet valmiiksi varattuna ja voit keskittyä uuden taidon oppimiseen! Saat mukaasi itse leipomasi leivän ja hapanjuuren seuraavia leipomiskertoja varten sekä paljon käytännön vinkkejä.
Aikataulu (muutokset mahdollisia)
Lauantai
Klo 10-11.30 - orientoituminen päivän teemaan ja kurssilaisten toiveet - tutustuminen hapanjuureen - kaikki aistit mukana! Juuresta kaikki lähtee! - oma leipä alulle
Klo 11.30-12.15 lounastauko ja taikinan tasolepo
Klo 12.15-13.45 taikinan taittelut x 3, asiaa hapanjuuresta
Klo 13.45-14 kahvitauko
Klo 14-14.45 hapanjuurileivonnan monet mahdollisuudet, taikinat kylmälepoon
Sunnuntai
Klo 9-11.15 leivän muotoilu kohotuskoriin ja Walk & Talk - puhetta hapanjuurileivonnasta, leivän paisto
Klo 11.15-12.00 lounas
Klo 12.00-13.45 hapanjuurileivonnan prosessi ja ohjeet kotileivontaan, kysymykset
Klo 13.45-14 kahvi, kurssipalaute, lämmin leipä ja juuri -kainalossa kotiin
Kouluttajat
Sari Vepsäläinen ja Kirsi Varis EloKinkeristä, https://elokinker.fi/
Paikka
STEP-koulutus Ruokolahti, Opistontie 21, 56100 Ruokolahti
Viimeinen ilmoittautumispäivä
23.1.20025
Muuta
Kurssin toteutuminen edellyttää riittävän määrän osallistujia.
Katso kaikki kiinnostavat kansanopistokurssimme.
Peruutusehdot ja hintojen lisätiedot - STEP-koulutus
Pidätämme oikeuden muutoksiin.