Toimistotyöntekijä

Kirkkopalvelut ry:n kehittämisyksikkö etsii toimistotyöntekijää avustaviin toimistotehtäviin Järvenpäähän

Työntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset yleishyödylliset toimistotehtävät. Ne pitää sisällään mm. valmistelevia järjestelytöitä, arkistointia, monistamista, postittamista, tekstin käsittelyä, tiedonhankintaa sekä muita toimistotehtäviä. Hakijan osaamisesta ja kiinnostuksesta riippuen tehtävä voi sisältää myös viestinnällisiä tehtäviä kuten verkkosivupäivityksiä ja sometilien seuraamista ja ylläpitoa. Myös hakijan muu osaaminen huomioidaan tehtävässä.

Toivomme hakijalta kykyä toimia sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Työ edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä pitää langat käsissäsi erilaisissa tilanteissa.

Eduksi katsotaan toisen asteen koulutus, mutta se ei ole välttämätön. Tehtävä ei edellytä myöskään alan työkokemusta, tärkeintä on myönteinen asenne työtehtäviin sekä halu kasvaa ja kehittyä työssä. Perehdytämme tehtäviin ja työyhteisöstä nimetään tueksi mentori. Työpiste sijaitsee Järvenpään kampuksella.

Tehtävä on tarkoitettu nuorelle tai osatyökykyiselle henkilölle STEA:n Paikka auki -ohjelman tuella (katso lisää ohjelmasta www.paikka-auki.fi ). Hakemamme henkilö voi olla joko alle 30-vuotias nuori, jolla on vähän tai ei lainkaan työkokemusta ja on tällä hetkellä työttömänä tai osatyökykyinen henkilö, jolloin ikä- eikä työllisyys-/opiskelutilannerajaukset koske hakijaa.

Kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde, joka voi alkaa aikaisintaan 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävästä maksetaan tehtäväkohtainen palkka 2 100 euroa / kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Eija Kilgast, hanketoiminnan päällikkö,  eija.kilgast@kirkkopalvelut.fi tai p. 040 660 2964. Puhelimitse tavoitettavissa viikolla 6 ja 7 klo 9-10 välissä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä sähköinen hakemus liitteineen 19.2.2024 klo 16.00 mennessä.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa