Toimistotyöntekijä (paikka auki -ohjelma)

Kirkkopalvelut ry:n diakonia ja kehittämisyksikön, varainhankinnan tiimi etsii  toimistotyöntekijää avustaviin toimistotehtäviin Järvenpäähän

Työntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset yleishyödylliset toimistotehtävät. Ne pitää sisällään mm. valmistelevia järjestelytöitä, arkistointia, monistamista, postittamista, tapahtumiin liittyviä valmistelutöitä, tekstin käsittelyä, tiedon hankintaa sekä muita toimistotehtäviä. Hakijan osaamisesta ja kiinnostuksesta riippuen tehtävä voi sisältää myös viestinnällisiä tehtäviä kuten verkkosivupäivityksiä ja sometilien seuraamista ja ylläpitoa. Myös hakijan muu osaaminen huomioidaan tehtävissä.  

Toivomme hakijalta kykyä toimia sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Työ edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä pitää langat käsissäsi erilaisissa tilanteissa.

Eduksi katsotaan toisen asteen koulutus, mutta se ei ole välttämätön. Tehtävä ei edellytä myöskään alan työkokemusta, tärkeintä on myönteinen asenne työtehtäviin sekä halu kasvaa ja kehittyä työssä. Perehdytämme tehtäviin ja työyhteisöstä nimetään tueksi mentori. Työpiste sijaitsee Järvenpään kampuksella.

Tehtävä on tarkoitettu nuorelle tai osatyökykyiselle henkilölle STEA:n Paikka auki -ohjelman tuella (katso lisää ohjelmasta www.paikka-auki.fi ). Hakemamme henkilö voi olla joko alle 30-vuotias nuori, jolla on vähän tai ei lainkaan työkokemusta ja on tällä hetkellä työttömänä tai osatyökykyinen henkilö, jolloin ikä- eikä työllisyys-/opiskelutilannerajaukset koske hakijaa. Kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde, joka voi alkaa aikaisintaan 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävästä maksetaan tehtäväkohtainen palkka 2 000 euroa / kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään varainhankinnan päällikkö Eija Kilgast eija.kilgast@kirkkopalvelut.fi tai puh. 040 660 2964. Puhelimitse tavoitettavissa 10.1.2023 klo 15.-16.00, 12.1.2023 klo 10.-11.00 tai 17.1.2023 klo 15.-16.00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä liität mukaan cv:n 20.1.2023 klo 16.00 mennessä eija.kilgast@kirkkopalvelut.fi tai täyttämällä sähköisen lomakkeen.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa