Suomi toisena kielenä opettaja

STEP-koulutuksen Helsingin toimipisteeseen haetaan Suomi toisena kielenä -opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 – 31.12.2024 väliselle ajalle. Tehtävään kuuluu aineopettajan tehtävät ammatillisessa koulutuksessa, sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa. Tarjoamme opiskelijoille oppimisvalmiuksia tukevia kieliopintoja sekä yhteisten tutkinnon osien Suomi toisena kielenä kursseja.

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa, joka työskentelee positiivisen pedagogiikan työotteella. Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työstä sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, joustavuus ja kyky toimia erilaisissa oppimisympäristöissä katsotaan eduksi.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Myös opintonsa loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaa. Kyseessä on määräaikainen kokoaikaisen opettajan tehtävä. Noudatamme työsuhteen alussa 2 kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 8.7.2024 klo 15. Haastattelut järjestetään viikolla 28.

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 146 4943 (tavoitettavissa tiistaisin klo. 15–17).

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa