Suomi toisena kielenä -opettaja

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutukseen suomi toisena kielenä opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin 4.3.2023 saakka. Tehtävä saattaa jatkua lukuvuoden 2022-2023 loppuun saakka. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Opetusta on ensisijaisesti koto-koulutuksessa. 

Opetusta on 10-15 tuntia / viikko, joka on pääosin iltaopetusta ja verkkoyhteyksien kautta toteutettavaa opetusta. Opetuksessa hyödynnetään verkko-oppimisalustaa. Sinulla on tukenasi useita muita S2-opettajakollegoita. On mahdollista, että työsuhde tulee olemaan kokoaikainen. Voit tehdä opetustyötäsi pääosin etänä, sieltä missä sinun on luonnollisinta työskennellä. Sinulla tulee olla valmius käydä Lapuan toimipisteellä ainakin kerran, lähiopetuksena toteutettavan viikonlopun ajan. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 1.10.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Anne Hautala, p. 050 480 964.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa