Sosiaali- ja terveysalan opettaja, hoitotyö

Ota itsesi kehittämisessä seuraava steppi!

Kirkkopalvelut ry:n STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle haetaan kokoaikaista sosiaali- ja terveysalan opettajan sijaista ajalle 1.1.2024-30.10.2026. Työ sijoittuu Järvenpään kampuksen lisäksi Helsingin toimipisteelle Ruoholahdessa. Tehtävään kuuluu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja hyvinvointialojen opiskelijoiden ohjaus, opetus, työelämässä oppimisen ohjaus ja osaamisen arviointi sekä vastuuopettajan tehtävät. Tehtävään sisältyy lähiopetuksen lisäksi opetusta ja ohjausta digitaalisissa ympäristöissä.

Palkkaus noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään tai viimeistään 31.12.2023 klo 15. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 1464943.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa