Siivooja-keittäjä

Kirkkopalvelut ry etsii Lapuan kampukselle siivooja-keittäjä -yhdistelmätyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme tehtävään valittavalta suomen kielen taitoa. Arvostamme alan tutkintoa, muuta vastaavaa koulutusta tai puhtaus/keittiöalan työkokemusta. Otamme huomioon myös alaa opiskelevat tai alalle valmistuvat hakijat. Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä ja liity meidän tiimiimme.

Tehtävämme ovat monipuolisia siivous- ja keittiötöitä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-15, sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme työntekijöillemme vuosittain 240€ liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Työsuhde alkaa 1.11.2023. Haethan paikkaa 30.9.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sirpa Koski, sirpa.koski@kirkkopalvelut.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa