Siivooja

Kirkkopalvelut ry. etsii Järvenpään kampukselle siivoojaa puhtauspalvelujen tiimiin, toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työn aloitus sijoittuu elokuun alkuun.

Edellytämme suomen kielen taitoa. Arvostamme alan tutkintoa, muuta vastaavaa koulutusta tai puhtausalan työkokemusta. Otamme huomioon myös puhtausalaa opiskelevat tai alalle valmistuvat. Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä ja liity meidän iloiseen ja kehitysmyönteiseen tiimiimme!

Tehtävämme ovat monipuolisia ylläpito- ja perussiivoustöitä mm. luokka-, toimisto- ja majoitustiloissa. Työtä tehdään yhdellä kampusalueella, eikä työpäivän aikana tarvitse vaihtaa toimipistettä. Vastuualueiden puolivuosittainen kierto tuo vaihtelua työtehtäviin. Pari- ja ryhmätyöskentely on säännöllistä vähintään osan työpäivästä tai -viikosta. Työaika on arkisin klo 6.00–14.09, lauantaivuoro on n. kerran kahdessa kuukaudessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti (hallinto ja tukipalveluhenkilöstö, vaativuusryhmä 2: 1851,60 € + kokemuslisä).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään palvelupäällikkö Marita Lindqvist, puh. 040 511 9967, marita.lindqvist@kirkkopalvelut.fi

Haastattelemme kevään aikana hakijoita ja teemme päätöksen kesäkuun alkuun mennessä.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa