Sairaanhoitaja

Oletko hyvinvoinnin ammattilainen, jonka sydän sykkii muiden auttamiselle? Haemme Valona Vanhuspalveluihin ammattilaisia.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa.

Pieksämäen keskustan tuntumassa sijaitseva Valona Vanhuspalvelut tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa ikäihmisille. Meiltä asiakas voi saada tarpeensa mukaan lyhytaikaista hoitoa tai koko loppuelämän kestävän hoivan, huolenpidon ja asumispalvelut. Hyvän arjen lähtökohtana on asiakkaan tarpeista ja toiveista koottu palvelukokonaisuus.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä muiden sairaanhoitajien kanssa, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja yhteistyö lääkärin sekä asukkaan läheisten kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkipäivisin, mutta myös ilta ja viikonlopputyö on mahdollista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen ja työkavereiden sekä esimiehen tuen, hyvät työsuhde-edut mm. koulutusmahdollisuuksia ja e-passin.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 13.11.2022. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa mielellään Valona Vanhuspalveluiden johtaja Maarit Säntti p. 0400 741 262 tai maarit.santti@valonahyvinvointi.fi

Valona-hyvinvointi palvelee vauvasta vaariin ja mukulasta mummoon.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa