Sairaanhoitaja

Haemme Valon Hyvinvoinnin vanhustenpalveluyksikön ja lastenkodin resurssin täydennykseksi kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset työskentelemään laajan asiakaskunnan parissa Valonan molemmissa yksiköissä sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtävään hakeminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin tai sairaanhoitajan opintoja. Edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon potilas- ja asiakastyössä tartuntalain mukaista soveltuvuutta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Valituksi tulleen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään Valona vanhuspalveluiden johtaja Maarit Säntti p. 0400 741 262 tai maarit.santti@valonahyvinvointi.fi

 

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa