Päihdetyön asiantuntija

Haemme Kirkkopalvelut ry:n kehittämisyksikköön kahta päihde- ja riippuvuustyöstä kiinnostunutta asiantuntijaa kolme vuotiseen STEA:n rahoittamaan PÄHKÄ – Nuorten päihteiden haitallista käyttöä kokeneiden perheiden tuen ja avuntarpeiden vahvistaminen -hankkeeseen.

Toinen tehtävistä sijaistee Etelä-Savon hyvinvointialueelle ja toinen Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

Hankkeen tarkoituksena on nuorten haitallista päihteiden käyttöä kokeneiden perheiden avun tarpeiden näkyväksi tekeminen ja tarpeisiin vastaavan tuen vahvistaminen.

Hankkeen tavoitteena:

  1. lisätään perheiden tietoisuutta tuen ja avun mahdollisuuksista sekä autetaan tunnistamaan perheiden tarpeet
  2. selvitetään erilaisia mahdollisuuksia tuottaa monipuolista ja tuloksellista tukea perheiden jaksamiseen ja nuorten tukemiseen
  3. edistäen tuen muotojen huomioimista palvelukokonaisuuksissa

Asiantuntijat työskentelevät hyvinvointialueilla perheiden parissa sekä perheitä tukevien verkostojen kanssa. Työntekijöiden tehtävänä on myös tuottaa materiaalia ja toimintamalleja perheiden tueksi. Asiantuntijat vastaavat hankkeen tavoitteiden saavuttamisesta omalla toiminta-alueella.

Käytössämme on etätyömahdollisuus sekä liukuva työaika. Tarjoamme työpisteen hyvinvointialueella.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Arvostamme korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää päihde- ja riippuvuustyön ymmärrystä ja osaamista, kykyä itsenäiseen hanketyöskentelyyn, kehittämismyönteistä työotetta, verkostoyhteistyön ja – viestinnän taitoja. Eduksi katsotaan perheiden kanssa työskentely.

Palkkaus koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka G27 – G28.

Tarjoamme näköalapaikan verkostomaiseen kehittämiseen ja työskentelyyn, asiantuntijaorganisaation tuen sekä kannustavan työyhteisön. Työsuhde on määräaikainen, vuoden 2026 loppuun. Työn aloitus 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään tai viimeistään 15.3.2024. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa kehittämisyksikön johtaja Mari Tuomainen p. 040 8222 780 torstaina 7.3. klo 12-14, tiistaina 12.3. klo 9-10 ja keskiviikkona 13.3. 14-15 tai sähköpostilla mari.tuomainen@kirkkopalvelut.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa