Opintosihteeri

Oletko hyvä tyyppi vailla uusia haasteita ja sitä oikeaa työyhteisöä? Jos näin on, niin meillä saattaa olla sinulle sopiva tehtävä!

Kirkkopalvelut ry:n STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle haetaan opintosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Opintohallinnon työntekijänä kuulut opintohallintotiimiin ja hoidat kampuksen ammatillisen ja yleissivistävän koulutuksen opintosihteeritehtävät yhdessä työparisi kanssa. Tehtävään kuuluu mm. päivittäinen asiakaspalvelu ja neuvonta opintotoimistossa, opiskelijavalintaprosessiin osallistuminen, opiskelijarekisterin ylläpito ja opiskelijoiden valmistumiseen liittyvät tehtävät kuten todistusten laatiminen ja arkistointi.

Työsuhde on vakituinen kokoaikainen. Työsuhteenehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 9.2.2022. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä toimintaasi tukevan ja arvostavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään opintohallintopäällikkö Laila Martinsone, laila.martinsone@step.fi, p. 050 501 0606 (tiedustelut arkisin klo 13-14 välisenä aikana).

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa