Opinto-ohjaaja

Haemme STEP-koulutuksen Pieksämäen kampukselle ammatilliseen koulutukseen 1.9.2022 – 31.7.2023 väliselle ajalle opinto-ohjaajaa. Työtehtäviä on satunnaisesti myös Kuopion toimipaikassa.

Opinto-ohjaajan työssä korostuu ohjaus opiskelijoiden yksilöllisissä opintopoluissa ja moniammatillinen yhteistyö eri tiimien kanssa. Työtehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä erilaisten opiskelijahallinto-ohjelmien hallitsemista. Työhön kuuluu markkinointi- ja verkostotyötä sekä ammatillisen opettajan opetus- ja ohjaustyötä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogisia opintoja sekä opinto-ohjaajan kelpoisuutta. Arvostamme lisäksi hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään tai viimeistään 27.5.2022. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Kaisa Korhonen, puh. 040 189 6243 / kaisa.korhonen@step.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa