Opettaja, suomi toisena kielenä

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle suomi toisena kielenä opettajaa kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen kevätlukukaudelle 2024. Työ alkaa 5.1.2024 tai sopimuksen mukaan alkuvuodesta.

Tehtävään kuuluu suomi toisena kielenä aineenopettajan tehtävät ensisijaisesti kansanopiston maahanmuuttajakoulutuksessa, joka toteuttaa kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelmaa. Tehtävään sisältyy myös ryhmän vastuuopettajan tehtävät. Opetusta on noin 20-25 tuntia / viikko.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 3.1.2024. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori Sebastian Kotonen, 040 483 8487 / sebastian.kotonen@step.fi.

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa