Ohjaaja

Haemme Lastenkoti Valonaan Pieksämäelle vakituista ohjaajaa yötyöhon. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. 

Tehtävässä luetaan eduksi lastensuojelun sijaishuollon tuntemus ja alan työkokemus. Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa, vähintään B ajolupa sekä tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Valituksi tulleen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön johtaja Mika Weissmann, puh. 040 153 4925 / mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa