Myyjä

Etsimme joukkoomme Helsingin keskustassa sijaitsevaan erikoiskauppaamme aktiivista myyjää. Keskeisinä tehtävinä asiakaspalvelu- ja myyntityö myymälässä ja puhelimessa, verkkokaupan tilausten käsittely, logistiikkatehtävät sekä muut monipuoliset kaupan tehtävät.

Tehtävässä menestymisessä auttaa kirkon kentän tuntemus ja myyntikokemus myös vaatekaupan puolelta. Odotamme hakijalta hyvää paineensietokykyä, luovuutta, palveluasennetta ja kykyä oppia uutta. Työssä käytetään esim. Visma.net toiminnanohjausjärjestelmää ja Magento2-verkkokauppaa.

Noudatamme Medialiiton ja ammattiliitto PRO:n välistä työehtosopimusta. Tehtävä on kokoaikainen vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus, joka sisältää lauantaityötä. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme koeaikaa, joka on enintään 6 kuukautta tai puolet työsuhteen kestosta.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 16.8.2022 mennessä sähköisen järjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään liiketoimintajohtaja Susanna Mäntyranta p. 040 540 2372.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa