Matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettaja

Kirkkopalvelut ry:n STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle haetaan matemaattis-luonnontieteellisten aineiden (ma, fy, ke) opettajan sijaista ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Tehtävään kuuluu aineenopettajan tehtävät pääasiassa ammatillisessa koulutuksessa sekä jonkin verran aikuisten perusopetuksessa ja tutkintoon valmentavassa koulutuksessa. Tehtävään sisältyy lähiopetuksen lisäksi opetusta ja ohjausta digitaalisissa ympäristöissä.

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa, joka työskentelee mielellään niin nuorten kuin aikuisten parissa positiivisen pedagogiikan työotteella. Arvostamme rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, joustavuus ja kyky toimia erilaisissa oppimisympäristöissä katsotaan eduksi. Vastineeksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan, ammattitaitoisen tiimin sekä kauniin ympäristön työnteolle.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Palkkaus noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 15.5.2023 klo 15. (Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.)

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 1464943.

Puhelinaika tiistaisin klo 15:30–16:30 ja keskiviikkoisin klo 8–9.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa