Matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettaja

STEP-koulutuksen Pieksämäen kampukselle haetaan matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettajaa 1.8.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävään kuuluu aineenopettajan tehtävät pääasiassa ammatillisessa koulutuksessa sekä tutkintokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa. Tehtävään sisältyy lähiopetuksen lisäksi opetusta ja ohjausta digitaalisissa ympäristöissä.

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa, joka työskentelee mielellään niin nuorten kuin aikuisten parissa positiivisen pedagogiikan työotteella. Arvostamme rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, joustavuus ja kyky toimia erilaisissa oppimisympäristöissä katsotaan eduksi.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 10.6.2024 klo 15. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat mielellään koulutuspäälliköt Eija Liukkonen p. 040 3510567 tai Kaisa Korhonen p. 040 1896243.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa