Lähihoitaja

Oletko hyvinvoinnin ammattilainen, jonka sydän sykkii muiden auttamiselle? Haemme Valona Vanhuspalveluihin ammattilaisia.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta lähihoitajaa sekä määräaikaisiin työsuhteisiin perhe- ja vuorotteluvapaan sijaista 1.4 alkaen ja sijaisia 31.8. asti.

Pieksämäen keskustan tuntumassa sijaitseva Valona Vanhuspalvelut tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa ikäihmisille. Meiltä asiakas voi saada tarpeensa mukaan lyhytaikaista hoitoa tai koko loppuelämän kestävän hoivan, huolenpidon ja asumispalvelut. Hyvän arjen lähtökohtana on asiakkaan tarpeista ja toiveista koottu palvelukokonaisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: lähihoitaja tai perushoitaja tai hoiva-avustajan tutkinto. Myös alan opiskelijat ja hoiva-avustajat huomioidaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen ja työkavereiden sekä esimiehen tuen, hyvät työsuhde-edut mm. koulutusmahdollisuuksia ja e-passin.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi 9.3.2022 mennessä osoitteeseen rekry@valonahyvinvointi.fi
Laita hakemukseesi tieto, mitä paikkaa haet.

Lisätietoja antaa mielellään Valona Vanhuspalveluiden johtaja Maarit Säntti p. 0400 741 262 tai maarit.santti@valonahyvinvointi.fi

Valona-hyvinvointi palvelee vauvasta vaariin ja mukulasta mummoon.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa