Koulutussuunnittelija

Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä toimintaamme? Haemme Koulutussuunnittelijaa STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle 1.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koulutussuunnittelija toimii koulutusjohtajan ja -päälliköiden työparina sekä arjen että pidemmän ajan koulutussuunnittelussa. Työtehtävä kohdistuu koko oppilaitokseemme, ensisijaisesti ammatilliseen koulutukseen. Työtehtävään kuuluu opetuksen suunnittelu hyödyntäen Kurre-ohjelmaa, kurssitarjottimen rakentaminen sekä työajanseurannan ja koulutussuunnittelun kokonaisuuden ylläpito ja kehittämistyö.

Työsuhde on vakituinen kokoaikainen (36h15min viikossa). Työsuhteenehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jos sinulta löytyy tehtävään tarvittavaa osaamista ja olet innostunut kehittämistyöstä, olet hakemamme henkilö. Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 9.3.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutusjohtaja Tiina Parkkinen puh. 040 727 8777, tiina.parkkinen@step.fi tai koulutuspäällikkö Eija Liimatainen puh 044 712 4976, eija.liimatainen@step.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa