Koulutuspäällikkö

Tule sellaisena kuin olet. Ja hae milloin haluat!

Etsimme joukkoomme Lapualle innostunutta, positiivista ja osaavaa koulutuspäällikköä.

Tulevan koulutuspäällikön tehtäviin kuuluu koulutuksen suunnittelutehtävät kansanopistossa ja ammattiopistossa, sekä näihin liittyvät hallinnolliset tehtävät. Koulutuspäällikkö toimii esimiehenä tiimissä, jonka jäsenistä suurin osa työskentelee Lapualla.   

Tulet työskentelemään osana STEP-koulutuksen johtoa ja teet tiiviisti yhteistyötä mm. asiakkuustyötä tekevien kanssa.

Tehtävä on vakituinen kokoaikainen. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. 

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemus heti tänään tai viimeistään 10.4.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään apulaisrehtori Esa Ukkola, puh. 040 358 5961.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa