Kouluttaja

Kiinnostaako sinua kouluttaminen ja kehittämistyö?

Kirkkopalvelut ry / STEP seurakunnille etsii kouluttajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

STEP seurakunnille on osa Kirkkopalvelut ry:tä ja STEP-koulutusta. STEP seurakunnille –tiimi toimii seurakuntien ja järjestöjen kumppanina kouluttamisessa, kehittämisessä ja konsultoinnissa. Toimintaamme ohjaavat innovatiivisuus, rohkeus ja avarakatseisuus. Tehtävän painotuksena on rippikoulu sekä nuorten ja kouluikäisten parissa tehtävä työ. Tiiminä työskentelemme yhdessä, jokainen omalla asiantuntemuksellaan tiimin työtä rikastuttaen.

 

Innostuitko?

Tehtävään valittavalla tulee olla kokemusta seurakuntatyöstä, riittävää täydennyskoulutuksen ja kehittämistyön osaamista sekä soveltuva tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen ja yhteiseen työskentelyyn. Lisäksi katsotaan eduksi Suomen ev.lut. kirkon kehittämislinjojen hyvä tuntemus. Odotamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista panosta yhteisen työnäyn kehittämiseen.

Arvostamme kirkon toimintaympäristön monipuolista tuntemusta, kouluttajataitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, digitaalisten työkalujen hallintaa sekä halua ja kykyä toimia verkostoissa. 

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, hyvät yhteistyöverkostot, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden.  

Ensisijainen työn tekemisen paikka sijaitsee sopimuksen mukaan Helsingissä tai Järvenpäässä. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä etätyötä. Koulutuksia toteutetaan kaikkialla Suomessa, joten tehtävä edellyttää matkustamista.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Palkka on sopimuspalkka. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa. 

 

Toimitathan hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoiveen 25.3.2024 klo 16 mennessä. Haastattelut pidetään Järvenpäässä, Helsingissä tai Teamsin välityksellä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@step.fi / p. 040 703 3356 tai koulutuspäällikkö Carita Sirkka, carita.sirkka@step.fi / p. 044 712 4994

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa