Kouluttaja

Oletko kiinnostunut uskonnonopetuksen kehittämisestä? Motivoiko sinua kouluttaminen ja koulutussuunnittelu? Innostavatko sinua katsomusopetuksen kysymykset ja yhteistyö verkostojen kanssa?

HAEMME KOULUTTAJAA uskonnonopetuksen kehittämiseen.

STEP-koulutus etsii kouluttajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haettavana olevaan kouluttajan tehtävään sisältyy uskonnonopetuksen kehittämisen asiantuntija- ja kouluttajatehtäviä. Yhtenä tehtävän näkökulmana on alakoulun uskonnonopetuksen tukeminen. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä työparin kanssa.

Edellytämme luokanopettajan tai uskonnon aineenopettajan pätevyyttä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta koulumaailmasta, pedagogista osaamista ja alakoulun uskonnonopetuksen riittävää tuntemista.
Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme kouluttajataitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua, digi- ja viestintäosaamista sekä halua ja kykyä toimia verkostoissa. Eduksi katsotaan myös kyky tuottaa opetusmateriaaleja.

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, hyvät yhteistyöverkostot, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Ensisijainen työn tekemisen paikka sijaitsee STEP-koulutuksen Järvenpään kampuksella, mutta tarjoamme mahdollisuuden käyttää myös organisaatiomme tiloja Helsingissä. Työ edellyttää ajoittaista matkustamista kotimaassa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 17.5.2024 klo 16 mennessä.Haastattelut ovat ti 21.5. klo 15., to 23.5.klo 15 tai ma 27.5. klo 14. Järvenpäässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään opintojohtaja Hanna Pulkkinen puhelimitse (p. 044 712 4985): to 2.5. klo 8–12 ja klo 15-16, ti 7.5. klo 13-15, ke 15.5. klo 15-16 tai sähköpostilla hanna.pulkkinen@step.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa