Kiinteistöpäällikkö

Etsimme Kirkkopalvelut ry:lle kokenutta kiinteistöpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kiinteistöpäällikkö hoitaa ja koordinoi konsernin omistamien kiinteistöjen ylläpitoa ja vuokraustoimintaa. Lisäksi kiinteistöpäällikkö neuvottelee ulkoa vuokrattavien kiinteistöjen käytännön asiat. Kiinteistöpäällikkö on kiinteistönhoitajien esihenkilö. Kiinteistömme sijaitsevat pääasiassa STEP-koulutuksen kampusalueilla eri puolilla Suomea. Omia kiinteistöjä meillä on yli 50 tuhatta kerrosneliötä. 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva korkea-asteen tutkinto, kokemusta kiinteistöjen käytön ja ylläpidon hallinnasta sekä korjaus- ja uudisrakentamisesta. Edellytämme kykyä toimia kustannustehokkaasti, neuvottelutaitoja sekä valmiutta matkustaa kotimaassa. Konsernin tiloja käytetään mm. oppilaitos-, vanhuspalvelu-, lastenkoti- ja myymälätoiminnassa sekä toimistoina. Lisäksi meillä on sijoitusomaisuutena asuin-, teollisuus- ja metsätilakiinteistöjä.  Vanhin rakennuksemme on 1850-luvulta ja uusin valmistuu elokuussa 2023. Edellytämmekin laaja-alaista kiinteistökokemusta ja -näkemystä. 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävän monialakonsernin palveluksessa. Ensisijainen työn tekemisen paikka on Järvenpäässä, mutta työ edellyttää matkustamista kotimaassa. Kiinteistöpäällikön esihenkilönä toimii konsernin hallintojohtaja.  

Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on sopimuspalkka, joten esitäthän palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Elina Ruha, elina.ruha@kirkkopalvelut.fi. Haethan tehtävään sähköisen lomakkeen kautta. Jätäthän hakemuksesi heti tänään, tai viimeistään 26.5.2023. 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa