Kesäsijaisia vanhuspalveluihin ja lastenkotiin

Haemme määräaikaisia kesäsijaisia Valonan yksiköihin vanhuspalveluihin ja lastenkotiin 1.5.-30.9.2024 väliselle ajalle. Tehtävään edellytetään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään tai viimeistään 30.4.2024. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat
Valona Vanhuspalvelut yksikön johtaja Maarit Säntti, p. 0400 741 262, maarit.santti@valonahyvinvointi.fi
Lastenkoti Valona yksikön johtaja Mika Weissmann, p. 040 153 4925, mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa