Kesäsijaisia vanhuspalveluihin ja lastenkotiin

Haemme määräaikaisia kesäsijaisia Valonan yksiköihin 1.5.-30.9.2023 väliselle ajalle. Tehtävään edellytämme sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa, huomioimme myös alan opiskelijat. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja antavat: Valona Vanhuspalvelut yksikön johtaja Maarit Säntti, p. 0400741262, maarit.santti@valonahyvinvointi.fi sekä  Lastenkoti Valona yksikön johtaja Mika Weissmann, p. 0401534925, mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa