Hyvinvointiohjaaja ammatilliseen koulutukseen

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen Lapuan kampukselle kokoaikaista ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2023-7.6.2024.

Tehtävään kuuluu ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden hyvinvointiohjaajan tehtävät. Ohjaaja tukee ja ohjaa opiskelijoiden arjen opiskelua ja oppimista sekä toimii opettajan työparina oppitunneilla. Ohjaaja tukee opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja on heidän tukenaan oppilaitosarjessa.

Työaika on 38 h 15 min viikossa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 20.9.2023. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Simo Ikola, simo.ikola@step.fi, p. 040 554 9156.

Etsimämme henkilö

Etsimme tehtävään innostavaa ohjaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Edellytämme joustavuutta ja aitoa ihmisyyden kohtaamista sekä kokemusta ja/tai koulutusta ohjaajan tehtävästä.

Arvostamme kokemusta ohjaustehtävistä. Luemme eduksi rohkeuden tarttua uusiin asioihin, positiivisen työotteen sekä kehitysmyönteisyyden.

Vastineeksi tarjoamme lämminhenkisen ilmapiirin ja tukevan työyhteisön sekä kauniin ympäristön työnteolle.

Toivomme hakijoiksi myös työttömiä työnhakijoita, jotka täyttävät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa