Erityisasiantuntija

Haemme päihde- ja riippuvuustyöstä kiinnostunutta ERITYISASIANTUNTIJAA Riippuvuustyön kehittämisyksikköön, Kirkkopalvelut ry:lle

Haluatko mukaan kehittämistiimiimme?

Kehittämistoiminnan tavoitteena on koota ammattilaisverkostoja päihdetyön teemojen ympärille, tunnistaa kehittämistarpeita ja viedä niitä eteenpäin. Lisäksi tavoitteena on toteuttaa riippuvuus- ja päihdetyön teemoista erilaisia koulutuksellisia tilaisuuksia.

Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluu päihdetyön kehittäminen, verkostojen ylläpitäminen sekä erilaisten koulutuksien ja tilaisuuksien toteuttaminen yhteistyössä tiimin kanssa.

Toimimme hanke- ja kehittämistyössä pääsääntöisesti Etelä- ja Pohjois-Savon hyvinvointialueilla, mutta teemme verkosto- ja vaikuttamistyötä valtakunnallisesti. Käytössämme on etätyömahdollisuus sekä liukuva työaika. Tarjoamme työpisteen Kirkkopalvelujen Pieksämäen kampuksella. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Arvostamme korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää päihde- ja riippuvuustyön ymmärrystä ja osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämismyönteistä työotetta, verkostoyhteistyön ja – viestinnän taitoja. Eduksi katsotaan järjestölähtöisen työn tuntemus ja hankesuunnittelu.

Palkkaus: koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen G28 – G29 (Yksityisen sosiaalipalveluiden tes).

Tarjoamme näköalapaikan verkostomaiseen työskentelyyn, asiantuntijaorganisaation tuen ja kannustavan työyhteisön. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka. Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) kohdennetulla (Ak-) avustuksella.

Haku päättyy 28.04.2023 klo 16.00. Haastattelut tullaan järjestämään viikolla 18 ja 20.

Lisätietoja ja tiedustelut: Riippuvuustyön kehittämisyksikkö, johtaja Mari Tuomainen p. 040 8222780 tai mari.tuomainen@kirkkopalvelut.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa