Ammatillinen ohjaaja, hius- ja kauneudenhoitoala

Haemme STEP- koulutukseen Porin toimipaikkaan ammatillista ohjaajaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintokoulutukseen (parturi- ja kampaajatyön osaamisalat) 1.8.23- 31.7.24 väliselle ajalle. Työsuhde on kokoaikainen, mutta myös osa-aikatyöstä kiinnostuneet hakijat huomioidaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on osaamista parturina ja kampaajana työskentelystä. Haemme innostavaa ohjaaja, joka työskentelee mielellään niin nuorten kuin aikuistenkin parissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ammatillisen ohjaajan työstä, alan koulutus katsotaan eduksi.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluvat mm. opiskelijoiden ohjaaminen asiakaspalvelussa sekä ammatillisissa ja yhteisesti toteutettavissa opinnoissa. Omatoimisuus, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat etsimämme ohjaajan vahvuuksia. Vastineeksi tarjoamme monipuolisen, työelämälähtöisen työympäristön ja työparityöskentelyn opettajan kanssa. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa. 

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 20.5.2023 mennessä (haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä).

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Carita Sirkka puh. 044 712 4994. Tiedustelut puhelimitse ke 3.5. klo 15–16, to 4.5. klo 14–15 ja pe 12.5. klo 12–13. 

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa