Ammatillinen ohjaaja

Haemme ammatillista ohjaajaa lähihoitajakoulutukseen määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus päättyy 31.7.2024.

Tehtävään kuuluu opiskelijoiden opintojen sekä itsenäistymisen ja elämänhallinnan ohjaaminen ja tukeminen. Ammatillisen ohjaajan työ edellyttää hyvää yhteistyötä oppilaitoksen henkilöstön ja huoltajien kanssa opiskelijoihin, opiskeluihin ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Etsimme tehtävään innostavaa ohjaajaa, joka työskentelee mielellään erityisesti nuorten parissa. Arvostamme aiempaa kokemusta ohjaajan työstä sekä lähihoitajakoulutuksen tuntemusta. Omatoimisuus, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, joustavuus sekä kyky toimia erilaisissa työympäristöissä katsotaan eduksi. Vastineeksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan, ammattitaitoisen tiimin sekä kauniin työympäristön.

Palkkaus noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta, palkka vaatimustason 3 mukaan. Työsuhde on kokopäiväinen ja määräaikainen 31.7.2024 asti. Noudatamme työsuhteen alussa 3 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 26.1.2024. (Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.)

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 1464943.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa