Ohjaaja erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten taidelinjalle

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle kokoaikaista ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lukuvuodeksi 2023–2024. Työ alkaa 7.8.2023.

Tehtävään kuuluu ohjaajan tehtävät ensisijaisesti kansanopiston erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten Aino ja Oiva -taidelinjalla. Ohjaaja tukee ja ohjaa opiskelijoiden koulunkäyntiä ja oppimista sekä toimii opettajan työparina oppitunneilla. Lisäksi ohjaaja hoitaa linjan opiskelijoiden päivittäisten käytännön asioiden organisointia sekä tekee yhteistyötä huoltajien ja asuinyksiköiden kanssa.

Työaika on 38 h 15 min viikossa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 13.6.2023. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Meri-Tuuli Koistiola, 040 4849 132 / meri-tuuli.koistiola@step.fi ja linjan vastuuopettaja Katja Kaulanen, 040 4827 953 / katja.kaulanen@step.fi 

Etsimämme henkilö

Etsimme tehtävään innostavaa ohjaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Edellytämme joustavuutta ja aitoa ihmisyyden kohtaamista.

Arvostamme kokemusta työskentelystä erityistä tukea tarvitsevien kanssa sekä kiinnostusta taiteeseen ja taiteelliseen työskentelyyn. Luemme eduksi rohkeuden tarttua uusiin asioihin, positiivisen työotteen sekä kehitysmyönteisyyden.

Vastineeksi tarjoamme lämminhenkisen ilmapiirin ja tukevan työyhteisön sekä kauniin ympäristön työnteolle.

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa