Kasvatus- ja ohjausalan opettaja

Haemme STEP-koulutuksen Pieksämäen kampukselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen opettajaa kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon 1.8.2022 alkaen. 

Tehtävään kuuluu monipuolisia ammatillisen opettajan opetus- ja ohjaustehtäviä sekä ryhmävastuu. Opetuksessa painottuvat nuoriso- ja yhteisöohjauksen alan sisällöt. Eduksi katsomme tiimipedagogiikan hallinnan ja työkokemuksen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja ammatillisen opettajan kelpoisuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä toimia itsenäisesti ja rohkeutta heittäytyä erilaisiin oppimisympäristöihin ja ohjaustilanteisiin.

Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään tai viimeistään 27.5.2022. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Kaisa Korhonen, puh. 040 189 6243 / kaisa.korhonen@step.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa