Opettaja, suomi toisena kielenä

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkoomme?

Haemme STEP-koulutukseen Pieksämäen kampukselle suomi toisena kielenä opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin 30.6.2023 saakka. Jatko syyslukukaudelle on mahdollinen. Kyseessä on kieli- ja kotoutumiskoulutus maahanmuuttajille.

Viikoittainen opetustuntimäärä on n. 25 tuntia ja kokonaistyöaika 37,5 h / viikko. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan tes:n (vuosityöajassa olevat ammatilliset oppilaitokset) mukaisesti. Tehtävässä on koeaika, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jari Rauhala jari.rauhala@step.fi. Puhelimella 0400 195060.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa