Ohjaaja

Lastenkoti Valonan Kotiosasto on suunnattu pidempään kodin ulkopuolella asuville 12 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille. 

Haemme Lastenkoti Valonaan Pieksämäelle vakituista ohjaajaa hoito- ja kasvatustehtävään kotiosastolle sekä kesäsijaisia 1.5.-31.8.2022 väliselle ajalle. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja kyseessä on iltapainotteinen kolmivuorotyö. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Valituksi tulleen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön johtaja Mika Weissmann, puh. 040 153 4925 / mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa