Ohjaaja

Haemme Pieksämäen kampukselle OHJAAJAA yötyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen (1.8.2023 – 31.12.2024), STEP-koulutuksen asuntolaan. Työ voi satunnaisesti sisältää myös päivä- ja iltavuoroa, sekä viikonlopputyötä.

Työ on kokoaikatyötä 38 h 15 min vko. Palkkaus yksityisen opetusalan TES:n mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö), vr3.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on toimia luotettavana aikuisena turvaten opiskelijoiden nukkuminen ja turvallisuus yöaikaan. Oppilaitoksen loma-ajoille pyrimme järjestämään töitä organisaation muissa yksiköissä. Kaikille loma-ajoille ei välttämättä ole työtä tarjolla. Kesäaikaan opetukset pyörivät eli silloin töitä kyllä riittää.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Mikko Salmi P. 040 1954550, tai sähköpostilla mikko.salmi@step.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa